Centura Careiului…vacă de muls în campanii. Inaugurată dar nesemnalizată corespunzător pentru camioane

• publicat la: 17 aprilie 2019
Centura Careiului…vacă de muls în campanii. Inaugurată dar nesemnalizată corespunzător pentru camioane

După ce datornicul Kovacs ne  aburea an de an cu Centura de ocolire a orașului, de parcă ar fi avut vreo contribuție la inițierea unui astfel de proiect, iată că apare și concurența. Dacă au văzut că la alegătorii lui Kovacs ține vrăjeala cu reabilitarea Castelului și Centura de ocolire de ce nu ar împrumuta și alții din metodele primarului datornic? Articole și poze de grup inundă ecranul și ziarele județene cu…cea  mai mare realizare care  este Centura Careiului! Nici măcar  pozele oficiale nu cuprind presemnalizarea Centurii pentru camioanele de mare tonaj. Menționarea istoricului acestui proiect ar fi fost o dovadă de respect pentru cititori, cititori  care nu pot fi suspectați de memorie scurtă.

Doar adevăratul părinte stă în banca lui și  cugetă probabil la toată această mascaradă.

Proiectul pentru centura de ocolire era aprobat încă din  anul 2008 și inclus pentru finanţare în cadrul Programului Operaţional Sectorial  Transport 2007 – 2013.

Şoseaua de ocolire a municipiului Carei, în lungime de 10,8 km, este un proiect al  Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, derulat prin CNADNR, adică Compania Naţionala  de Autostrăzi şi Drumuri din România.

Valoarea de contract a lucrării este de 38,484,814, 55 lei, contribuţia europeană reprezintă 70%, iar cea a Guvernului  de  30%. Știm cu toții cine guverna în 2008 și cine a fost inițiatorul acestui proiect care de fapt trebuia să fie Centura Satu Mare ….Chiar să nu mai țină minte cei care acum își arogă niște realizări care nu le aparțin? De fapt, există antecendente în zona Carei dacă ne gândim la șoseaua care leagă satul Ianculești cu DN 19.

Inaugurarea Centurii a avut loc în data de 20 decembrie 2018 în stilul caracteristic primarului datornic  dar arogant …

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/taiere-pe-furis-a-panglicii-la-singura-centura-de-ocolire-din-judet.html

Centura este inaugurată dar camioanele de mare tonaj continuă să traverseze municipiul Carei spre disperarea locuitorilor de pe bdul 25 octombrie și calea Mihai Viteazu.

Găsiți în continuare link uri cu materialele apărute pe măsură ce evoluau lucrările la Centura Carei. Vizita de lucru a unui ministru și a unui secretar de stat ….

http://www.buletindecarei.ro/2012/06/secretarul-de-stat-septimiu-buzasu-verifica-stadiul-lucrarilor-la-centura-de-ocolire.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/12/centura-careiului-o-vaca-buna-de-muls-pentru-primar.html

http://www.buletindecarei.ro/2012/07/lucru-intens-la-centura-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/centura-de-ocolire-a-careiului-si-planul-urbanistic-general.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/careienii-semnaleaza-o-noua-zi-cu-trafic-greu-prin-centru.html

Buletin de Carei

comentarii

de noi careienii la 17 aprilie 2019 - 21:19

Lasa prostiile !!! Eu folosesc zilnic centura Careiului , abia pot circula de camioane , ce mai vrei ??? Ce-ar fi sa te ocupi de abrazive , sa muncesti pentru bunastare , nu sa intinzi mana la secu sa te tina bine ?!

de Buletin de Carei la 17 aprilie 2019 - 22:14

,,Eu folosesc,,…adica esti centurista…nu mai esti noi careienii?

Lasati un comentariu