Pentru Radu Banciu și ,,oamenii respectabili,, cu care colaborează în Carei. Plăci negre pe Primăria Carei și la data de 3 aprilie 2019!

• publicat la: 3 aprilie 2019
Pentru Radu Banciu și ,,oamenii respectabili,, cu care colaborează în Carei. Plăci negre pe Primăria Carei și la data de 3 aprilie 2019!

Buletin de Carei mai publică  o imagine cu fațada clădirii Primăriei Carei pentru Radu Banciu și acei ,,oameni respectabili,, anonimi din Carei  cu care colaborează.  Este tot cu plăci negre în locul celor oficiale care se amplasează pe fiecare clădire de primărie din România. Primăria Carei nu este nici bancă și nici altă instituție  găsită ca motivație de consilierul primarului plin de datorii Kovacs.

Cosmin Iosub vă salută din fața Primăriei Carei cu plăci negre.

Priviți ce spune Radu Banciu  despre plăcile oficiale care există pe fiecare primărie din România!  Cică ar fi embleme românești răzuibile….

.

.

Așa pățește cine nu citește Buletin de Carei înainte de a vorbi vrute și nevrute despre Carei și nici nu ia legătura cu cineva din redacție. Informațiile obținute  în stil…,,pile, cunoștințe, relații,,  gazetărește vorbind, valorează cât cele spuse la emisiunea Lumea lui Banciu adică nu au niciun suport real.

Conducerea UDMR a municipiului Carei a mai făcut o victimă.  Careienii știu de ce.

La Carei nu există în conducerea orașului niciun român iar primarul plin de datorii plătește scribi care în timpul programului se ocupă de denigrarea celor care prezintă realitatea careiană.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/cum-vede-radu-banciu-careiul-de-la-bucuresti-mizeriile-promovate-de-scribii-primarului-datornic.html

.

comentarii

de Cornelia la 3 aprilie 2019 - 15:57

Sorry, cu stilul arhitectural al clãdirii nu se potriveste acel albastru urât de pe plãcile – zise oficiale- . Mai sunt instituții de stat care nu au placa albastrã. În rest cu vulgarul de banciu, mai lasã- ne, ori esti pe aceeasi lungime de undã cu el. Prietenii sunt oglinda omului.

de Buletin de Carei la 3 aprilie 2019 - 21:04

La cate nume schimbi pe aici cine te mai crede ca ai bune intentii? Stie seful tau la ce folosesti calculatorul?

Lasati un comentariu