Salutări de la Carei! În atenția celor care scriu și apoi se informează

• publicat la: 11 aprilie 2019
Salutări de la Carei! În atenția celor care scriu și apoi se informează

Carei, 11 aprilie 2019, sediul Primăriei Carei. Buletin de Carei vă prezintă fotografii proaspete cu sediul Primăriei Carei. Doar  Buletin de Carei  poate publica imagini cu fațada Primăriei Carei de pe care au fost date jos plăcile oficiale cu însemne naționale.

Este vorba despre plăcile oficiale care se amplasează pe fiecare primărie din România. Nu vorbim de insigne și embleme si alte alea ce se pot …,,răzui de pe pereți,,….

Gazetărește vorbind, placa oficială cu însemnele naționale a fost dată jos de pe sediul Primăriei Carei de primarul care își angajează ca și consilieri personali scribi care să mintă, să ridice osanale șefului mult iubit  și să dezinformeze cititorii și pe unii bucureșteni creduli.

Precizăm că municipiul Carei face parte din județul Satu Mare. A nu se confunda cu municipiul Satu Mare.

Din conducerea primăriei Carei nu face parte niciun român ci doar membri ai UDMR Carei. Nici o autoritate a statului român nu are curajul de a lua  atitudine pentru a restaura la Carei placa oficială cu însemnele statului dată jos de un primar plin de datorii.  Să fie de vină apropierea campaniei electorale?

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Fülöp István la 13 aprilie 2019 - 16:58

Totusi despre ce plãci oficiale vorbiti? În poze eu vãd toate plãcile, deci nu-mi dau seama care a problema.

de careienii la 13 aprilie 2019 - 17:21

nu te trudi ca stim ca nu faci fata cu un singur neuron si ala obosit…nu uita sa iei pastilele si lasa pe altii sa se ocupe de lucru serioase. pentru discutii de gradinita apasa tasta douazeci douazeci.

Lasati un comentariu