Activităţi organizate de Ministerul Apărării Naţionale în garnizoanele Turda, Oradea. Vizită la Carei

• publicat la: 16 May 2019
Activităţi organizate de Ministerul Apărării Naţionale în garnizoanele Turda, Oradea. Vizită la Carei

În data de  23 mai  2019, la sediul Universităţii din Oradea, începând cu ora 09.00, Secretariatul general al Ministerului Apărării Naţionale şi Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”/Colegiul Naţional de Apărare organizează în parteneriat cu Universitatea din Oradea şi Muzeul Militar Naţional seminarul cu tema „LUPTA ÎMPOTRIVA REVOLUŢIEI MONDIALE COMUNISTE”.

La această manifestare vor participa și cursanţii seriei a XXX-a de la programul postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională „Probleme actuale ale securităţii naţionale” aflați în vizită de studii și documentare  în județele  Bihor, Cluj  și  Satu Mare.

Vor fi prezenți la evenimentul de la Oradea Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, prof. univ. dr. CONSTANTIN BUNGĂU – Rectorul Universităţii din Oradea, Domnul CODRIN-DUMITRU MUNTEANUSecretar general al Ministerului Apărării Naţionale. Programul va cuprinde o serie de comunicări precum și o expoziție fotografică.

 

Cursanții vor fi prezenți luni, 20 mai și marți, 21 mai, în județul Cluj la mai multe obiective dar nu vor uita nici de cimitirele de eroi. Miercuri, 22 mai 2019 se vor afla la Carei urmând ca de aici să facă deplasarea la Oradea pentru ca joi, 23 mai 2019, să ia parte la seminarul de la Universitatea Oradea, „LUPTA ÎMPOTRIVA REVOLUŢIEI MONDIALE COMUNISTE”.

Vizita de studii și documentare a cursanților se va încheia vineri, 24 mai , cu o vizită la Instituţia Prefectului – ORADEA urmată de un Tur ghidat al Cetăţii Oradea.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu