Lovitură de teatru! Președintele UDMR Carei îndeamnă careienii să voteze formațiuni politice nu UDMR și independenți….

• publicat la: 23 mai 2019
Lovitură de teatru! Președintele UDMR Carei îndeamnă careienii să voteze formațiuni politice nu UDMR și independenți….

Președintele UDMR Carei care  este și primar al municipiului Carei postează pe pagina Primăriei Carei un mesaj prin care îndeamnă careienii să iasă la vot pentru că vom fi judecați în funcție de prezența la urne.

Finalul mesajului este de-a dreptul șocant!

,,….vă rog să găsiți o formațiune politică pe care să o votați pentru că România are nevoie de europarlamentari care să apere interesele țării noastre în forul european,,. Fără cuvinte!

În condițiile în care  este de notorietate că UDMR este un ONG și nu un partid politic este de neînțeles de ce tocmai un președinte al unei filiale UDMR are astfel de îndemnuri….Sau poate după ce a fost sancționat de CNCD și după ce partidul premierului Ungariei a fost suspendat din Grupul politic al Popularilor Europeni(PPE), pentru repetate încălcări ale principiilor și valorilor acestuia….Eugen Kovacs se mai gândește  în ce direcție să o ia.

Mesajul său a fost preluat cuvânt cu cuvânt și de consilierul său personal care are activităție personale în timpul orarului de la primărie plătit fiind din banul public.

Îndemnurile pentru interesele României din care face parte și Careiul sunt în totală contradicție cu acțiunile sale antiromânești, cea mai vizibilă fiind nerecunoașterea simbolurilor naționale de pe placa oficială de pe sediul fiecărei primării din România, la Carei aceasta fiind înlocuită cu una neagră.

Vă reamintim că în România,  UDMR a susținut PSD în promovarea unor modificări ale Codurilor Penale, modificări care au sabotat lupta anticorupție din țara noastră. La rândul său, partidul de guvernământ a susținut modificarea art.3 din Legea pentru combaterea spălării banilor în următorul fel… „c) în cazul asociațiilor si fundațiilor cu exceptia organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatile nationale, membre ale Consiliului Minorităților Nationale”.

Ce fel de ,,lecso,, – ghiveci servește pe bani publici primarul Kovacs plin de datorii și cu toate societățile de producție mobilier falimentare?

Buletin de Carei

comentarii

de dorel la 23 mai 2019 - 19:53

pai nu e nici abatere a dlui primar. exista formatiunii politice maghiare in Ro. chiar doaua. la ele se refera primarul. ce e asa de greu se inteles…

de Buletin de Carei la 23 mai 2019 - 22:16

În comunicat nu se face referire la maghiari sau români. E chiar așa de greu de citit?

de Jenica fara frica la 23 mai 2019 - 22:52

Hopaaa….udmr a rupt alianta cu psd care astfel pierde majoritatea parlamentara, oare ce mai au de gand acesti paraziti stransi sub umbrela unui ong?

de Buletin de Carei la 23 mai 2019 - 22:58

O fi teatru de campanie…Dacă UDMR a rupt pe bune alianța atunci să își retragă prefecții, subprefectii, secretarii de stat și șefii de agenții, directorii numiți prin ministere sau consilierii din ministere, etc.

de Jenica fara frica la 24 mai 2019 - 11:07

Nu retrag nimic ca nu-s prosti, doar ca au prins momentul de a cere mult mai mult, si vor primi, ca la capitala foamea e mare nu-i intereseaza de Romania

de Buletin de Carei la 24 mai 2019 - 12:19

Dacă e să fim corecți până la capăt nici la județ nu sunt interesați conducătorii de România ci doar de capitalul lor politic.

Lasati un comentariu