Modernizare trecere de cale ferată sau Campanie mascată pe pagina Primăriei și a consilierului primarului?

• publicat la: 21 mai 2019
Modernizare trecere de cale ferată sau Campanie mascată pe pagina Primăriei și a consilierului primarului?

Primarul ne zâmbește frumos dintr-o fotografie în care apare în mijlocul delegației PSD venite la Carei în plină campanie electorală.

Taman cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare suntem anunțați de Regionala CFR din subordinea Ministerului Transporturilor că vom avea modernizare la trecerea de cale ferată spre …Căpleni. Imediat după vizita grupului PSD la Carei care nu au dorit întâlnire cu alegătorii așa cum au procedat cei de la USR și PNL. În imagine apare primarul Kovacs alături de grupul PSD.

O variantă mai modernă a primarului Kovacs de a spune ce spunea în 2014….

Despre fondurile pentru construirea Spitalului Muunicipal niciun cuvânt. Careienii știu  de ce.

În timpul programului de la Primăria Carei, consilierul primarului promovează pe blogul său anunțurile Primăriei Carei.

În mod cu totul și cu totul curios primarul Kovacs a condus delegația PSD doar spre a  inspecta trecerea de cale ferată spre comuna  Căpleni  nu și pentru a remarca  plăcile negre ce au înlocuit  cele oficiale cu însemne naționale de pe clădirea Primăriei Carei și nici pentru a vedea ce frumos  a reușit să impună mascarea Monumentului Ostașului Român cu perdea forestieră în centrul orașului.

Aflat în campanie electorală în județ, liderul UDMR, Kelemen Hunor , nu a venit și la Carei unde conducerea orașului este exclusiv UDMR.  Să nu mai fie în grațiile președintelui UDMR primarul Kovacs și își încearcă norocul cu cei din PSD? Că doar are experiența turismului politic, primul său mandat fiind din partea Partidului Noua Democrație de Nord-Vest. Ca și candidat independent la primărie a reușit perfomanța de a aduna puțin peste 600 de voturi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu