Catarg cu tricolor românesc interzis la Carei pe domeniul public

• publicat la: 30 iunie 2019
Catarg cu tricolor românesc interzis la Carei pe domeniul public

Niciuna din cele 3 adică trei propuneri ale ASTRA Carei ca locații pentru amplasare catarg cu tricolor românesc pe domeniul public din Carei nu a fost aprobată de consilierii UDMR iar primarul evazionist Kovacs a afirmat….,,nu provocați maghiarii,,.

Careienii iubesc tricolorul românesc dar grupul UDMR  calcă în picioare solicitările unei asociații culturale românești.

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/careienii-iubesc-tricolorul-de-ce-va-sperie-catargul-din-partea-asociatiunii-astra-carei-domnule-primar.html

Primarul evazionist este cunoscut pentru aversiunea sa față de însemnele românești. În sala de ședințe a Consiliului Local Carei a postat Stema și Drapelul României abia după semnalările Buletin de Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/in-primaria-carei-fara-simboluri-ale-statului-roman-in-sala-de-sedinte-a-consiliului-local.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/au-aparut-insemnele-statului-roman-in-sala-de-sedinte-a-cl-din-primaria-carei.html

De pe  clădirea Primăriei Carei a dat jos plăcile cu însemnele statale românești și a pus unele negre deși este demnitar român și va mai încasa și pensie specială de la statul român.

Consilierii UDMR și președintele lor care este primarul evazionist își permit să sfideze simbolurile statului român și să refuze a vota pentru amplasarea unui catarg cu tricolor românesc în România, pe pământ românesc! În țara de unde își încasează indemnizațiile, salariile  și pensiile.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/nu-provocati-maghiarii-spune-primarul-kovacs-ca-motivatie-la-refuzul-amplasarii-unui-catarg-romanesc-in-carei-presedintele-psd-carei-vrea-sa-isi-insuseasca-initiativa-astra-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/in-anul-centenar-un-primar-de-la-udmr-refuza-asociatiunii-astra-dreptul-de-amplasare-catarg-cu-tricolor-romanesc.html

comentarii

de Fischer Angelika la 30 iunie 2019 - 22:53

Eu nu pot sa inteleg, de ce este nevoie sa se scrie Numele localitatilor in 3 limbi? sau numele institutiilor publice in 3 limbi? Locuitorii judetului Satu-Mare de origine germana, (schwabe) nu vorbesc germana pt. ca au fost maghiarizate, dar ei stiu romaneste si ungureste. Toti ungurii si svabii din judetul Satu-Mare stiu romaneste. De ce trebuie atunci acest snobism? Nu cred ca s-ar rataci cineva daca ar scrie doar in lb.romana. Sincer, nu am mai vazut asa ceva, ce vor sa dovedeasca ca sunt multi/ culti?

Raspunsuri

Lasati un comentariu