Cursuri de formare profesională la AJOFM Satu Mare. Competențe cheie – comunicare în limba română

• publicat la: 28 iunie 2019
Cursuri de formare profesională la AJOFM Satu Mare. Competențe cheie – comunicare în limba română

70 de persoane vor participa la cursuri de formare profesională organizate în luna iulie de Agenția Județenă pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a programat pentru luna iulie 2019, 3 programe de formare profesională pentru 70 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

Programele de formare profesională  vizează calificări precum: lucrător în cultura plantelor (14 locuri), lucrători în structuri pentru construcții (14 persoane) și competențe cheie – comunicare în limba română (42 persoane).

Accesul la programele de formare profesională se face în urma activității de informare și consiliere profesională sau de mediere.

Cursurile se vor organiza fie prin Centrele Regionale de Formare Profesională a Adulților, fie prin furnizori de formare autorizați.

Aceste cursuri sunt gratuite pentru șomeri, iar finanțarea lor se va face din Bugetul Asigurărilor Sociale pentru Șomaj.

Persoanele interesate să participe la programe de calificare, se pot adresa compartimentului de specialitate din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Lasati un comentariu