Megyeri Tamas Robert din Căpleni cerșește atenție

• publicat la: 3 iunie 2019
Megyeri Tamas Robert din Căpleni cerșește atenție

Nu am fost membru PCR nici eu nici soțul meu dar  pentru că fratele mamei s-a mutat cu familia lui  în Germania la începutul anilor 80 am fost mereu monitorizați de fosta securitate. La peste 30 de ani distanță încă nu am scăpat de monitorizatea tipic securistoidă din partea unui personaj susținut financiar de administrația UDMR de la Primăria Carei. E de ajuns să intri pe pagina fostului consilier fără studii superioare al primarului Kovacs ca să remarci cât de în detaliu e monitorizat Buletin de Carei care nu apelează la bani publici. Dacă el nu a fost în stare să îl consilieze pe fostul activist Kovacs se pare că în sens invers consilierea a funcționat impecabil.

Fă bine și așteaptă rău! Așa am pățit după ce am reușit să îl determin pe Megyeri Tamas Robert din Căpleni să adopte  un cod vestimentar corect când participă la evenimente culturale. Atunci s-a supărat ca prostul pe sat dar de atunci nu mai iese în public cu acei chiloței albaștri ceea ce e de fapt o recunoaștere a faptului că am avut dreptate. Nu numai că e incapabil să mulțumească ci se mai și maimuțărește și sclifosește în cel mai ordinar mod cu putință probabil cerșind atenție.

A făcut de atunci o adevărată pasiune pentru Buletin de Carei și numele meu.  Complexat și frustrat se folosește constant de bădărănisme la adresa Buletin de Carei sau Daniela Ciută.  Chestie de educație până la urmă.  Atitudine de țață colerică din moment ce nu este capabil să redacteze un material coerent în care să aducă argumente atunci când acuză. Incapabil să ofere câteva rânduri în limba română purcede la intoxicarea cititorilor de limbă maghiară cu tot felul de gogomănii și mizerii cu iz pestilential. Practic,  atacă contribuabili careieni care îi asigură un venit de la Primăria Carei.

Nu își respectă nici măcar cititorii lui din moment ce le servește informații mincinoase sau trunchiate.  A fost incapabil să menționeze că ultima ședință de CL a fost una de îndată în care s-au greșit cifrele din proiect și a mai fost nevoie de convocarea altei ședințe în ziua următoare. La fel a procedat și în cazul anunțului despre salariile medicilor de la Spitalul Municipal mințind că au fost blocate din cauza unui singur consilier.

Lipsa pregătirii de specialitate  răbufnește și duce la dezinformarea crasă a cititorilor lui. Așa că ce să ne mai mirăm că nu știe să conviețuiască cu alte naționalități și nu are noțiunea respectului reciproc din moment ce aplică și cititorilor săi acest tratament.

Acest personaj este susținut financiar de administrația exclusiv UDMR de la Primăria Carei așa că nu mai există niciun dubiu referitor la intențiile acesteia. Deranjul mare a fost pentru că am dezvăluit campania ultranaționalistă și umilirea românilor în localitățile cu conducere exclusiv UDMR.

Jaf armat în Carei, polițist în uniformă bătut lângă piața agroalimentară, executare silită  prin poprire pe conturi la Piața agroalimentară, invazie de căpușe și tânțari, interzicere de amplasare catarg cu tricolor românesc pe domeniul public din Carei, nerecunoașterea la Carei a însemnelor naționale specificie fiecărei primării din România, refuzul reprezentării românilor din Carei în conducerea orașului dar și maghiarizarea învățământului profesional sunt doar câteva din reperele administrației exclusiv UDMR din Carei. Până și aniversarea a 14 ani de existență Buletin de Carei a deranjat administrația exclusiv UDMR care  susține financiar pagina căplenarului.

Incitările împotriva Buletin de Carei și a familiei Ciută ating cote din ce în ce mai ridicate. Se urmărește  discreditarea și intimidarea celor care iau atitudine și fac publice  o parte din neregulile și abuzurile din administrația  UDMR Carei. O administrație care discriminează românii.

Nu vă mai deranjați să ne atacați pentru că nu suntem defel sperioși de felul nostru. Suntem căliți! Eu fac parte dintr-o familie expulzată în 1940 la instaurarea regimului hortyst în  Carei doar pentru vina de a fi români. Bunicii și părinții mei au simțit pe pielea lor binefacerile unui regim total antiromânesc așa că niște rânduri leșinate ale unui frustrat candidat de consilier județean nu au cum să sperie. Am o firmă de producție cu produse recunoscute pentru calitate pe plan internațional, fac angajări în litera și spiritul legii , nu la negru, fac voluntariat și acte caritabile din buzunarul personal, susțin activități culturale românești și  nu apelez la bani publici pentru activitatea Buletin de Carei.  Cât de frustrat poți să fii ca să ataci un angajator și un contribuabil careian care susține mereu cu acte oficiale tot ceea ce menționează despre administrația locală?

Daniela Ciută

comentarii

de Maria la 3 iunie 2019 - 12:48

In sfarsit un raspuns pe masura,asa cum merita personajul care ataca si jigneste fara motiv.Ziarele trebuie sa informeze corect,nu sa atace persoanele care nu ii plac lui Magyeri Tamas.

Lasati un comentariu