Un executor judecătoresc este amendat pentru refuzarea executării silite a unei sentințe definitive

• publicat la: 14 iunie 2019
Un executor judecătoresc este amendat pentru refuzarea executării silite a unei sentințe definitive

“Executorul judecătoresc care refuză să execute silit sentința DEFINITIVĂ care condamnă UAT Băiculești să-mi plătească 80 de euro/zi a fost obligat să purceadă, și amendat pentru refuz. Cu toate că poate fi atacată cu apel, hotărârea este executorie. Uite cum contribui eu la mărirea bugetului statului …. “,  ne trasmite doamna Simona Niculescu din Curtea De Argeș.

Adică doamna în cauză a apelat la un executor judecătoresc pentru a pune în aplicare o sentință definitivă și acesta a refuzat. Așa că s-a ajuns iar la instanță.

Și eu care credeam că doar în Carei și Satu Mare unii executori refuză să execute silit  o sentință definitivă.

“Admite în parte contestaţia formulată  de contestatoarea Nicolescot Simone-Lucie, în contradictoriu cu BEJ Ioana Cristian. Obligă pe BEJ Ioana Cristian să înregistreze cererea de executare silită formulată de contestatoare şi să deschidă dosarul de executare silită. Dispune amendarea executorului judecătoresc Ioana Cristian cu suma de 1000 lei. Respinge cererea contestatoarei privind eliberarea înregistrărilor şedinţei de judecată; dispune restituirea suportului CD depus la dosarul cauzei în acest sens. Executorie. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Apelul se depune la sediul Judecătoriei Curtea de Argeş. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 13.06.2019. “
După 30 de ani de trai în Franța  –Simona NICULESCU– s-a lovit frontal de aberațiile funcționarilor publici atunci când a decis să se întoarcă în România. După ce a câștigat singurele jurisprudențe românești care obligă Statul să reabiliteze un drum public, să asigure apa potabilă în satele românești, s-a decis să sprijine ceilalți români ce vor să obțină aceste drepturi elementare atât în instanță cât și instruindu-i pentru a-și cunoaște și apăra drepturile cetățenești.

Mamă a trei copii, îngrijorată pentru viitorul fiilor, sportivă, publicist, în Franța fost profesor de drept comunitar și de marketing politic, Simona NICULESCU a ales să se lupte pe toate fronturile împotriva administrației corupte, punându-și toate competențele în slujba CREZULUI într-o Românie în care vom putea cu toții trăi fără a fi nevoiți să mituim vreun miciman plătit din banii publici pentru a ne elibera vreo adeverință. Așa că a înființat asociația PUBLIC ATTITUDE,  la cererea numeroșilor români din Țară și străinătate care simt nevoia de a fi apărați în fața abuzurilor administrației publice românești.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu