A dispărut duhoarea pestilențială. Intervenție reușită a Buletin de Carei

• publicat la: 5 iulie 2019
A dispărut duhoarea pestilențială. Intervenție reușită a Buletin de Carei

Buletin de Carei a semnalat în data de 23  iunie 2019 faptul că o duhoare pestilențială plutește de mai multe săptămâni peste zone întinse din municipiul Carei.

Doar Buletin de Carei a dat curs nemulțumirilor exprimate de numeroși careieni. Simțul olfactiv al celor din conducerea orașului nu a fost deranjat de mirosul greu reclamat de careieni.

http://www.buletindecarei.ro/2019/06/duhoare-pestilentiala-peste-anumite-zone-din-municipiul-carei.html

Datorită numeroaselor sesizări primite și a lipsei oricărei implicări din partea administrației locale am luat legătura cu Garda de Mediu din Satu Mare, adresa 1364 din 23 iunie 2019.

A fost suficient un singur control pentru a se depista cauza acestui val de mirosuri grele. Potrivit celor afirmate de Garda de Mediu, mirosul greu și insuportabil a fost cauzat de depozitarea defectuoasă a unor deșeuri de către o societate din Carei.

Tot datorită intervenției Buletin de Carei la Garda de Mediu Satu Mare s-a efectuat și îndepărtarea munților de gunoaie de la blocul de locuințe sociale al Primăriei Carei.  Primăria Carei nu a fost deloc deranjată de mormanele de gunoaie de la imobilul proprietate la fel cum nu a fost deranjată nici de disconfortul careienilor privind duhoarea care nu permitea nici măcar aerisirea locuințelor. Deși cei de  la serviciul de Protecția Mediului din Primăria Carei sunt plătiți de careieni.

Buletin de Carei

comentarii

de Dinitza la 5 iulie 2019 - 21:30

Bravo doamna Ciuta, ati dovedit inca o data ca sinteti cea mai tare, mai tare ca aia din primarie care nici macar nu s-au deplasat sa vada despre ce e vorba asa cum dvs ati spus ca nu a ajuns la nasul lor mirosul. Va votam!

de Miki la 6 iulie 2019 - 05:37

La primarie nu exista consilier pt.protectia mediului?

de Buletin de Carei la 6 iulie 2019 - 09:24

Cum să nu existe….era pe acolo și ginerele primarului… și un alt ginere. Prea tineri pentru a simți disconfortul careienilor care le plătesc salariul…

de Reality la 6 iulie 2019 - 17:16

Oarecum de la fostul Fabrica de Zahar nu vine ceva miros de parfum placut????.A fost verificat si societatea asta unde gunoiul si tot felul de mizerie se transforma prin biogaz ca sa produce Curent electric pt comercializare???!

de Dinu la 7 iulie 2019 - 02:07

Dar duhoarea de la strand care se simte in fiecare sambata noapte spre duminica, adica jimatate de oras e afectat, cu asta buletin de carei de ce nu se ocupa, oare ginerica sau ala care era sa fie ginerica lui ciuta are cumva teren pe acolo si ofera cazare?

de Csaby la 7 iulie 2019 - 12:05

Buletin de Carei se ocupa de confortul careienilor fara sa fie angajat la primaria Carei. Postacii de serviciu rod unghiile ca nu pot sa arate nimic impotriva la Buletin de Carei. Strandul este dat la favoritul la primar care tine campanie la el pentru o mie de euro pe un an. Duhoare vine de la apa din strand care a folosit gratis si nu plateste pentru el nimica. ginerele la primarul kovacs este angajat la protectia de mediu de la primarie

de Csabyi la 9 iulie 2019 - 21:03

Dc tot fiica de sekurist ai ramas, rusine la tine te! Am auzit che si la ih esti pe nota de plate, yoy!

de Buletin de Carei la 10 iulie 2019 - 10:41

Ati ramas cu buza umflata si veniti tot cu povesti rasuflate. Atat puteti? Ai informatii pe care le poti dovedi? Da-le drumul nu te rusina. Sa vedem si noi ceva concret nu tot smiorcaieli anonime….de fapt noi vedem de unde postati. Curaj baietii si dati drumul la documente. De barfit barfesc babele si incompetentii.

de Doicaru58 la 11 iulie 2019 - 07:47

Mno de ce ai sters mesajul lui justin, vreai documente, vezi ca poate incep sa apara…….

de Buletin de Carei la 11 iulie 2019 - 08:14

Doicaru, justin si alte nume pe care le folosesti pentru comentarii ca sa para ca sunteti mai multi, asteptam cu interes documentele oficiale. Ai uitat sa publici documentul oficial prin care Politia SM confirma ca primaria SM a dat jos troita românească așa cum am scris noi și nu poveștile păcălitoare ale unui sas.

de ciuciu la 18 iulie 2019 - 23:41

poate ca primeria estem pe bune cu salsa si poate mai picura si la ei in buzunare ceva asa ca mirosul e pentru prostii care platesc bine impozitele

Lasati un comentariu