Administrația Kovacs-Keizer-Beko protejează doar fântânile arteziene din Carei? Pe când și monumentele românești?

• publicat la: 11 iulie 2019
Administrația Kovacs-Keizer-Beko protejează doar fântânile arteziene din Carei? Pe când și monumentele românești?

Primăria Carei, de fapt administrația Kovacs-Keizer-Beko,  reușește din nou să se facă de râs cu postările sale de pe pagina de Facebook. În data de 8 iulie se solicita ajutorul careienilor pentru depistarea copiilor care au mâzgălit una dintre fântânile arteziene din centrul orașului  pentru ca o zi mai târziu să aflăm că autorii au fost depistați cu ajutorul camerelor de supraveghere. Adică în data de 8 iulie nu se știa de existența camerelor de supraveghere din moment ce a fost cerut ajutorul careienilor?

Dacă în cazul înscrisurilor de pe fântâna  arteziană intervenția Poliției Locale Carei a fost promptă, nu la fel de rapid au acționat în alte cazuri ce vizau monumentele românești.

Ați citit vreun comunicat sau vreo postare a Primăriei Carei atunci când a fost vorba de bustul Regelui Ferdinand și dispariția literelor de pe soclu sau când a fost mâzgălit soclul pe care stă Monumentul Ostașului Român?

http://www.buletindecarei.ro/2015/05/primaria-carei-in-stand-by-inca-o-zi-fara-litera-lipsa-de-la-bustul-regelui-ferdinand.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/05/monumentul-ostasului-roman-nesupravegheat-si-mazgalit.html

Nici atunci când este vorba de protejarea statuii scriitoarei Otilia Marchiș Primăria Carei nu manifestă aceeași atenție ca în cazul mâzgălelilor unei fântâni arteziene din centrul orașului.

http://www.buletindecarei.ro/2019/06/tricolor-maghiar-in-jurul-scriitoarei-romance-otilia-marchis-din-carei.html

Camerele de supraveghere nu funcționează nici în 2019 când vine vorba de protejarea statuii scriitoarei românce din Carei? În jurul taliei Otiliei Marchiș a fost înfășurat un tricolor maghiar cu diverse înscrisuri fără ca Primăria Carei să reacționeze și să solicite sprijinul careienilor.

Aceeași administrație Kovacs-Keizer-Beko a omis să ceară ajutorul careienilor în cazul vandalizării plăcii de sub bustul lui Avram Iancu în august 2014. Nici camerele de supraveghere nu au fost de folos din moment ce autorii vandalizării nu au fost prinși.

Ce fel de Primărie este cea care tratează în mod discriminatoriu situațiile ce apar în oraș când vine vorba de profanat și mâzgălit monumente? Doar fântânile arteziene trebuiesc protejate în Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu