Furt din locuință la Carei. Autorii au fost identificați de proprietarul locuinței dar sunt în libertate

• publicat la: 31 iulie 2019
Furt din locuință la Carei. Autorii au fost identificați de proprietarul locuinței dar sunt în libertate

Un furt din locuință este semnalat redacției Buletin de Carei de către o persoană de pe strada Traian. În noaptea de 19 spre 20 iulie 2019 un grup de 3 tineri au pătruns în locuința careianului plecat în concediu și au furat suma de 3 mii de lei, 5 ceasuri valoroase precum și alte bunuri aflate în locuință.

Datorită camerelor video de supraveghere din vecini au fost identificați cei 3 tineri care au dat spargerea. Proprietarul a semnalat de îndată evenimentul la  Poliția Municipală. Infractorii au lăsat urme de încălțăminte și au putut fi urmăriți pe camerele video potrivit spuselor careianului păgubit. Acesta afirmă că nici până la această oră tinerii nu au fost întrebați de sănătate iar unul dintre ei ar fi ajuns deja în Cehia.

Careiul s-a confruntat cu un val de spargeri și în anul 2014 si 2015.  Zecile de camere de supraveghere dispuse pe raza municipiului Carei ar trebui să fie exploatate mult mai eficient dacă dorim să avem un oraș lipsit de incidente care atentează la siguranța locuințelor și a cetățeanului.

Protejarea tinerilor infractori nu face decât să încurajeze actul infracțional. Avem nevoie de măsuri ferme  pentru eliminarea  infractorilor din Carei. Nu este singurul caz în care  cineva se teme să ia taurul de coarne pentru a asigura liniștea contribuabilului careian.

Imaginile au fost puse la dispozitia redacției de proprietarul locuinței sparte de hoți.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu