Groful evazionist dovedit este demnitar român. Jongleriile cu banul public și lipsa de reacție a autorităților competente

• publicat la: 29 iulie 2019
Groful evazionist dovedit este demnitar român. Jongleriile cu banul public și lipsa de reacție a autorităților competente

Kovacs Eugen este demnitar al statului român în calitate de primar al municipiului Carei și  va beneficia de pensie specială dar el este un evazionist cu acte în regulă. Se  acceptă orice fel de abuz din partea unui ales UDMR de către guvernul PSD-ALDE… voturile să iasă la numărătoare.

Cetățenii, contribuabili onești, să se descurce cum pot și să își păzească copiii! Ai lui Kovacs sunt bine aranjați după ce a preluat mandatul de primar că altfel trebuiau să lucreze pentru a-i plăti acestuia datoriile.

Complexat și frustrat că nu a fost capabil să își păstreze activă niciuna din firmele sale de producție mobilier, primarul evazionist  și-a angajat la cabinetul său 2 consilieri personali  din presa activă și de limbă română și de limbă maghiară pentru a linșa mediatic  singura familie careiană care are aceeași unitate de producție din 1991 încoace și care ia atitudine împotriva abuzurilor practicate de evazionist la UAT Carei.

Unitatea de producție a consilierului Ciută nu are și nu a avut contracte cu statul, nu are datorii de niciun fel și …ce este mai important, plătește angajaților , la zi, toate asigurările și obligațiile financiare. Nu degeaba unii au o vechime de peste 15 ani la unitatea de producție a consilierului Ciută și…culmea, sunt maghiari. Deci  eșafodajul construit pe banii careienilor de presa mincinoasă a lui Kovacs nu stă în picioare. Stă în picioare doar hăituirea românilor de evazionistul obraznic și tupeist!  Aversiunea sa împotriva a orice simbol românesc nu mai este un secret pentru nimeni.

A fost în stare să refuze amplasarea pe clărirea primăriei a plăcii cu numele delegaților români participanți la Marea Unire și a dat jos tăblițele oficiale cu însemne statale de pe clădirea Primăriei. Toate acestea sub privirile indiferente ale Instituției Prefectului, mai dornică de păstrarea alianței cu UDMR decât de protejarea însemnelor statale sau a respectării adevărului istoric.

Evazionistul Kovacs  plătește scribi  din banii careienilor pentru a i se cosmetiza imaginea mai mult decât mizerabilă de primar al unui grup de interese și nu al tuturor careienilor indiferent de etnie și religie.

Declarațiile sale de interese sunt Modele de Falsuri  iar incitările împotriva românilor au depășit demult granițele județului.

Banul public careian este la mâna unui evazionist și a unui falimentator de 5 firme. Este nevoie de mai mult pentru a înțelege situația de la Carei? Unde sumele alocate pentru Marea Asfaltare le depășesc cu aproape 40%  pe cele reale, aferente suprafeței efective asfaltate.

Datoriile sale  uriașe la bugetul local au dispărut peste noapte și au rămas doar cele la bugetul de stat pentru care i se reține 30% din venitul lunar.  Tăcere totală despre aceste pagube la buget! Banii careienilor se duc pe plata de salarii și contracte de colaborare ale unor scribi aserviți, mai ceva ca pe vremea odiosului.

Clădire Monument Istoric  este transformată la Carei în locuințe sociale pentru asistații sociali rromi unde  utilitățile le sunt plătite de primăria condusă de un evazionist, după  cum a constatat și Curtea de Conturi. Este vorba de strada Doina 15 .

Ginerele primarului evazionist a intrat pe ușa primăriei odată cu tata-socru  iar angajările pe criteriul competenței sunt demult o Rara Avis.

Asociații și fundații aservite sunt scutite de plata taxelor sau a impozitelor sau a utilităților. Pentru că așa vrea baronul local evazionist.

Kovacs Eugen ești o rușine pentru comunitatea contribuabililor careieni onești!  Ești o rușine pentru comunitatea careiană care nu avea probleme în a  conviețui civilizat și echilibrat înainte de a veni la Carei numit de PCR la conducerea fabricii de mobilă MobiCrasna prin 1986.

Niciun primar nu și-a permis să afirme  ,, nu provocați maghiarii,, la fel cum niciun primar maghiar din istoria Careiului nu a sfidat comunitatea românescă și nu a refuzat un român în conducerea orașului, exceptând perioada dictaturii hortyste!

Cum îți permiți să îți bați joc de cei care angajează careieni și fac profit,  doar pentru că sunt români și au spirit civic?

Primăria Carei nu este casa ta și nu este afacerea ta!  Nu ai  nicio realizare pe plan profesional!  Depinzi doar de politic și de banii publici.

Asistăm la incompetența autorităților în a interveni pentru readucerea însemnelor statale pe clădirea Primăriei Carei din România, la lipsa lor de interes pentru protejarea identității românești la Carei, orașul unde nu te poți pregăti pentru meseria de tapițer sau vânzător decât în limba maghiară nu și în limba oficială a statului.

 

ing. Daniela Ciută,

un careian întreprinzător local

 

comentarii

de Jenica fara frica la 29 iulie 2019 - 23:42

Un primar care in loc sa dezvolte orasul, il duce catre evul mediu, sunt o gramada de locuinte care nu au acces la apa, canal si gaz,strazile sunt cratere…ce realizari are acest individ incat sa mai merite votul cetatenilor?

de Norbert la 12 august 2019 - 16:52

Comentariile nu ne ajuta cu nimic!!!!
Cand vine aceea vreme când locuitorii din Carei ies și ei în strada!!
În Carei și în jur sa instaurat o mafie de nedescris.Iar prefectul sta și se uita ca boul la poarta noua.
Avem parte de ceea mai slabă conducere în tot județul.Ii lăsăm pe acești borfasi-mafioti sa se îmbogățească și să instaureze o caracatiță.
Se va întoarce odată roata.

Lasati un comentariu