Gunoaie ridicate de la un bloc de locuințe sociale după semnalările Buletin de Carei

• publicat la: 3 iulie 2019
Gunoaie ridicate de la un bloc de locuințe sociale după semnalările Buletin de Carei

A fost nevoie doar de câteva zile pentru ca administrația Kovacs-Keizer-Beko  să ia măsuri în urma situației semnalate de Buletin de Carei la blocul de locuințe sociale al Primăriei Carei. Mormanul de gunoaie a ajuns aici până la nivelul geamurilor iar tomberoanele de gunoi erau negolite.

http://www.buletindecarei.ro/2019/06/mizerie-un-bloc-de-locuinte-sociale-administrat-de-primaria-carei.html

Nu toți cei care locuiesc în blocul de  locuințe sociale de pe strada Iuliu Maniu nr.10 au contracte de închiriere pentru locuință încheiate cu Primăria Carei. Unii nu au nici măcar carte de identitate.

Nu toți cei care locuiesc în acel bloc aruncă gunoiul pe geam ( fără a fi sancționați de proprietarul care este Primăria Carei).  Unele familii au locuințe curate, atent îngrijite.

Tomberoanele din fața blocului sunt mereu pline fapt ce denotă lipsa de interes a proprietarului pentru întreținerea curățeniei.

Așa arătau în 27 iunie…

..și așa arată acum…

Băile comune sunt adevărate focare de infecție. Apa curge prin tavan de la un etaj la altul  sau prin pereți, până pe casa scărilor.

Un adevărat dezastru acest bloc de locuințe sociale.  Dovada competenței   proprietarului de a-și administra proprietatea.

Buletin de Carei

comentarii

de aladin la 3 iulie 2019 - 22:17

si chiriasii ce fac ?
hai sictir ! acele fiinte umane pe care ii protejati cu atata inversunare cum au grija de bunul inchiriat ?
chiriasii pe care i*ati avut v-au facut asa ceva? acestia nu sunt de vina cu nimic…. mai luati un extraveral si calmati-va.

de Buletin de Carei la 3 iulie 2019 - 22:21

Aladin tu nu înțelegi ce citești? Ești analfabet funcțional? Sună un prieten să îți traducă ce scrie în articol. Un proprietar nu permite chiriașilor săi să îi distrugă imobilul decât dacă are un interes ascuns. Știi ceva despre vreo masă de vot?

Lasati un comentariu