Înscrieri pentru activități de vacanță la Oradea

• publicat la: 18 iulie 2019
Înscrieri pentru activități de vacanță la Oradea

«Viața mea… o aventură de neuitat și de construit»: este tema Universității de vară 2019, adresată tuturor adolescenților și tinerilor din Eparhia de Oradea, cu vârstă cuprinsă între 14 și 25 de ani. Devenită deja o tradiție, inițiativa se desfășoară în perioada în perioada 23 – 26 iulie a.c., la Seminarul Teologic Greco-Catolic [str. Parcul Traian, 20, Oradea].

Participanții vor avea prilejul în acest an să îl aibă ca mentor pe Patrick François, din Canada, fondatorul Asociației Ziléos.

„Vă invităm cu drag să participați la această Universitate de vară, care va fi cu siguranță o aventură de neuitat. În timpul acesteia veți putea lega noi prietenii, cunoaște alte culturi, veți putea participa la conferințe și momente de dezvoltare personală și de cunoaștere a lui Dumnezeu”, asigură organizatorii, pr. Paul Popa și Ramona Dragoș, din partea Biroului Pastoral EGCO.

Universitatea de vară este organizată de Biroul Pastoral al Episcopiei de Greco-Catolice Oradea în colaborare cu asociația internațională Ziléos. Taxa de îscriere este de 70 RON, fiind asigurată cazarea, mâncarea și materiale necesare pentru desfățurarea activităților, pentru toate cele trei zile. Programul va începe pe 23 iulie a.c. la ora 17.00 și se va încheia pe 26 iulie a.c., la ora 14.00.

Toți cei interesați se pot înscrie printr-un email la Biroul Pastoral bpploradea@yahoo.it sau telefonic la 0743911283.

Lasati un comentariu