Stemă falsă promovată pe pagina Primăriei Carei

• publicat la: 30 iulie 2019
Stemă falsă promovată pe pagina Primăriei Carei

Pe site-ul oficial al UATM Carei se promovează o stemă falsă a municipiului Carei la secțiunea ,,Plăți online,,.

Stema falsă promovată nu conține niciun simbol românesc . Stema reală este cea care apare pe pagina de deschidere a site-ului www.municipiulcarei.ro.  După cum vedeți, doar pe stema orașului de  pe pagina de deschidere apare  Monumentul Ostașului Român, cel mai reprezentativ monument de for public din creația maestrului român băimărean Gheza Vida.

Alergia la orice simbol românesc  a adminsitrației Kovacs-Keizxer-Beko a scăpat de sub control. Această găsește mereu câte o portiță de a posta doar simbolistică maghiară în municipiul unde trăiesc de sute de ani români și maghiari. Până și Sala Festivă din incinta clădirii Primăriei Carei este pictată doar cu simboluri maghiare iar de pe fațada clădirii Primăriei au fost date jos plăcile cu însemnele statale românești deși atât primarul cât și viceprimarul sunt demnitari români și beneficiază de toate avantajele financiare ce decurg din acest statut deținut.

Rușine să vă fie administrația Kovacs-Keizer-Beko!

Inițierea de astfel de provocări mizerabile și  de conflicte interetnice au ca unic scop abaterea atenției careienilor de la abuzurile și prejudiciile financiare ale adminsitrației Kovacs-Keizer-Beko știut fiind că prea puțini  dețin cunoștințe financiar-contabile care să le permită   înțelegerea actelor oficiale publicate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu