Vă amintiți de Plângerea Penală trâmbițată de Păcăliciul Careiului? Ei bine…nimic din ea nu se confirmă

• publicat la: 8 iulie 2019
Vă amintiți de Plângerea Penală trâmbițată de Păcăliciul Careiului? Ei bine…nimic din ea nu se confirmă

Rând pe rând  se dovedesc  a fi FALSE  toate  informările  lui Szasz Lorand despre Daniela Ciută și Buletin de Carei. La data de 13 februarie 2019, Szasz Lorand intoxica opinia publică cu o nouă dezinformare în care vorbea de violarea de sediului  profesional al Fundației Grof Karolyi de la Castelul Karolyi și de existența unor complici. Mai ceva  ca un scenariu de film polițist. Pentru cei care nu cunosc personajul și metodele lui de dezinformare crasă  articolul părea credibil, că doar  nu vorbești de violare de sediu fără să ai ceva  dovezi. Nu  și Szasz Lorand.

Nu este la prima , nici la a doua, nici la a 100-a știre falsă servită cititorilor lui și cu siguranță nici ultima. Nu degeaba a fost angajat ca și consilier personal al primarului care are nevoie de cosmetizarea imaginii sale mai mult decât șifonate. Așa că Szasz  scrie  tot felul de mizerii  împotriva celor care deranjează echilibrul sufletesc al evazionistului său nănaș și primar de Carei .

Av.Eva Mărginean, consilier local din partea UDMR Carei, a depus pe numele meu o plângere penală  cum că aș fi violat sediul profesional al Fundației Grof Karolyi din Castelul Karolyi.

Această Plângere Penală  a constituit pentru pagina Păcăliciului Știre de Senzație. Din moment ce Parchetul nu face publice plângerile penale înregistrate este evident că Szasz a fost anunțat de existența și de conținutul ei de autor sau de persoana căreia i s-a adus la cunoștință despre conținutul ei exact.

Este clar că prin această Plângere Penală s-a urmărit denigrarea persoanei mele și a Buletin de Carei atâta timp cât a fost anunțat și Păcăliciul dovedit al Careiului. Posibil să o fi ticluit împreună.

Fundaţia Grof Karolyi a solicitat spațiu în Castelul Karolyi în data de 24 septembrie 2015.  Solicitarea lor a dus la inițierea unui proiect de hotărâre de către  primarul Kovacs și a intrat pe Ordinea de Zi a ședinței CL din 28 iunie 2015.  Cererea cuprinde menţiunea clară  pentru …”atribuirea unui spaţiu  pentru destinaţie birou”…., cererea fiind semnată  de preşedintele fundaţiei, Durckheim Francesca Giorgiana, născută Karolyi.

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/kovacs-mi-ar-fi-jenant-sa-nu-aprobam-salile-cerute-la-castel.html

Înregistrarea video a ședinței, de la min.35 încep dezbaterile despre proiectul de acordare de săli fundației Grof Karolyi

https://www.youtube.com/watch?v=pOLUr-k3YgY&feature=youtu.be

Atât finul păcălici al primarului cât și autoarea plângerii penale au sărit ca arși după apariția în Buletin de Carei a unor imagini cu interioarele castelului aflat în domeniul public.

Și pentru că sunt ori ignoranți ori rău intenționați, în loc să verifice  înregistrările  camerelor de supraveghere și să vadă cine  a violat spațiul Fundației Grof Karolyi, cei doi colaboratori au aruncat prima dată cu piatra.

După cercetările efectuate de către Poliția Municipală Carei prin Serviciul de criminalistică, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei a dat în data de 23 aprilie 2019 NUP plângerii penale depuse de av. Mărginean. Se pare că acuzațiile nu s-au confirmat.

Nemulțumită de răspunsul primit a contestat în 23 mai  soluția dată de Parchet. La data de 10 iunie 2019 a primit aceeași soluție la plângerea sa penală. Avea dreptul să meargă și în instanță dar  nu a făcut-o. Oare de ce? Pentru că TOTUL  a fost  de fapt o cacealma, un scenariu ieftin și de prost gust,  ca toate cele inventate când vine vorba de atac la adresa Buletin de Carei dar mai ales  împotriva Daniela Ciută.

În orașul municipiu unde primarul ,,nu provocați maghiarii,, a dat jos plăcile cu însemne statale de pe clădirea Primăriei Carei și a pus unele negre , unde ni se interzice catarg cu tricolor românesc pe domeniul public și unde elevii români nu au acces la clase cu predare în limba română pentru specializarea comerciant-vânzător ne putem aștepta la tot felul de acțiuni împotriva celor cu spirit civic, a celor care informează cu subiect și predicat despre discriminarea românilor la granița de nord-vest.

Mergem mai departe.  Braț la braț cu adevărul!

Daniela Ciută

 

comentarii

de Maria la 8 iulie 2019 - 13:12

Urmarim cu interes evolutia evenimentelor pentru ca stim ca INTOTDEAUNA faceti afirmatii adevarate sustinute de dovezi.

de miki la 8 iulie 2019 - 21:59

si pe noi a pacalit cu locuinta ca si pe cei de la tasnad cand au vrut sa scoata din masina pe evike pentru ce a facut cu locuintele nationalizate! vigyaz te rohat aszony ca din ce ai luat de la noi ai facut la budapest si la becs apartman.spune ca e de la svabi dar la consiliu e de la rmdsz

Lasati un comentariu