A apărut un nou număr din Dacia Nemuritoare

• publicat la: 10 august 2019
A apărut  un nou număr din Dacia Nemuritoare

Dacia Nemuritoare a ajuns la numărul 72.  Pubklicația este plină de materiale deosebit de interesante, cu informații dintre cele mai inedite. O apariţie cât o victorie dacă ţinem sema de condiţiile în care cei vinovaţi de redactarea ei lucrează pentru continuitate. O publicaţie patriotică din România care nu este sprijinită de instituţii de stat sau de cultură spre deosebire de publicaţii ale minorităţilor din România.

Greutăţile întâmpinate nu fac decât să călească redactorii revistei Dacia Nemuritoare. Până şi distribuirea ei este un act de curaj pentru că nu toate chioşcurile de presă o scot pe tejghea. La noi în judeţ este din ce în ce mai greu de găsit revista Dacia Nemuritoare după cum ne semnalează cei care o caută.

Colectivul de redacție semnează pe prima pagină un material dedicat celor mai importante momente din luna august iar editorialul este semnat de lector univ.dr.Ilie Gherheș.

Eroilor martiri este poezia ce apare alături de editorial, poezie semnată de Alexandru Vlahuță.

Pentru a vă stârni curiozitatea vă prezentăm câteva din titlurile incluse în acest număr dar vă puteți procura revista de la chioşcurile de presă sau prin abonament la Poşta Română, număr catalog 19150.

Buletin de Carei

comentarii

de Pui la 11 august 2019 - 11:19

Aceasta publicatie le sta în gît actualei conduceri a județului.

Lasati un comentariu