Au demarat lucrările de modernizare a drumului spre Căpleni. Primele reacții ale șoferilor

• publicat la: 8 august 2019
Au demarat lucrările de modernizare a drumului spre Căpleni. Primele reacții ale șoferilor

Consiliul Județean Satu Mare a aprobat   începerea lucrărilor, respectiv aprobările planurilor proprii de sănătate și securitate în muncă, de management al traficului și aprobările documentațiilor tehnice în faza de proiect tehnic, detalii de execuție și caiete de sarcini pentru mai multe  obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua.

Unul dintre aceste obiective este modernizare drum județean DJ 108C Carei (DJ 108M) – Căpleni (Biserica și Mănăstirea Franciscană Sfântul Anton de Padova) km 0+000-km 3+500.  Lucrările sunt  realizate de Samcif SA iar valoarea acestora este de 5.056.967 de lei cu TVA.

Demararea lucrărilor a adus și primele nemulțumiri ale participanților la traficul de pe acest traseu. Șoferii reclamă faptul că nu există nicio semnalizare la tranzitarea singurei benzi de mers și de multe ori mașinile se întâlnesc undeva la mijlocul traseului în lucru și nu au spațiu suficient pentru a trece una pe lângă alta.

Nu există nici semafoare  dar nici semnalizare manuală de către angajații societății desemnate a efectua lucrarea de modernizare.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu