Bătaie de joc pe bani publici la Carei! Drum public nereabilitat

• publicat la: 9 august 2019
Bătaie de joc pe bani publici la Carei! Drum public nereabilitat

Nervi și parbrize crăpate  pe drumul  careian ce duce spre localitățile Cămin, Lucăceni sau Berveni. Administrația locală plătește angajați nu pentru întreținerea drumurilor pe care circulă contribuabilii careieni ci pentru denigrarea și linșajul mediatic la adresa celor care iau atitudine și semnalează pleiada de abuzuri și nereguli din Primăria Carei. Metehnele foștilor nomenclaturiști nu au leac.

Când indolența și incompetența fac casă bună, rezultatul este cel din imaginile de mai sus. Este vorba despre capătul străzii Constantin Mille , după trecerea de cale ferată.

Pentru situații similare o româncă a dat în judecată Primăria de care aparținea și a avut câștig  de cauză.

„Instanţa admite în parte cererea, aşa cum a fost transformată şi precizată, formulată de reclamanta Niculescu Simona Lucia, împotriva pârâţilor Consiliul Local şi Primăria Băiculeşti, prin primar Niculae Dragnea (…) Obligă pe pârâţi să plătească reclamantei, lunar, la data de 1 a fiecărei luni, pentru luna în curs, suma de 80 euro/zi, pentru a putea închiria o maşină 4×4, până la data reabilitării drumului local din satul Valea Brazilor, obligaţie stabilită conform sentinţei civile nr. 466/19 noiembrie 2013 pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 2152/109/2013 (…)”, se precizează în decizia instanţei. Judecătoria Curtea de Argeş a decis că Primăria trebuie să asfalteze drumul.

Cei care  sunt în situația de a avea de suferit de pe urma acestui drum nereabilitat pot da în judecată Primăria Carei. Pot apela chiar la doamna Simona Niculescu pentru  consiliere. Dacă de bună voie administrația careiană nu vrea să se ocupe de întreținerea drumurilor, măcar de nevoie să o facă… Că tot îi plătim pe angajații din aparatul de specialitate al primarului evazionist. Porțiunea de drum nereabilitată nu este singura cu probleme din Carei.  Calea Mihai Viteazu, strada Independenței , bdul 25 Octombrie sau Calea Armatei Române sunt câteva din arterele principale care  sunt numai bune de dat de exemplu…AȘA NU.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Maria la 9 august 2019 - 13:50

Sper sa nu vad reactii la fel ca cele de pana acum,adica tipat si lamentat ca Daniela Ciută incita la ura interetnica,nu de alta dar n-am gasit in raspunsurile celor vizati,cel putin eu,personal,decat asemenea prostii de fiecare data cand fotografiile de la fata locului arata cat se poate de clar despre ce este vorba.Si subscriu si eu la opinia ca e vorba despre indolenta si incompetenta fiindca rar gasesti in oraselul meu natal o strada pe care sa nu risti sa-ti rupi picioarele…Stiti,domnilor edili,noi,cetatenii modesti si anonimi mai circulam si in alte zone decat cele ultracentrale…

Lasati un comentariu