Diplomele primarului evazionist Kovacs

• publicat la: 20 august 2019
Diplomele primarului evazionist Kovacs

Primarul nostru evazionist a primit  Diploma si distincția  PRO URBE  de la Primăria Nyrbator pentru aportul adus la dezvoltarea orașului din Ungaria. Nu pentru pagubele făcute la Primăria Carei  din România și constatate de Curtea de Conturi  ci pentru aportul adus la dezvoltarea orașului Nyrbator.

Evident că nu s-a abținut să nu denigreze  procedurile similare din  România uitând că deține pârghiile ce îi permit să procedeze altfel din moment ce este nemulțumit.  O fi nemulțumit și pentru că statul român îi permite  să plătească eșalonat toate datoriile sale de la bugetul de stat iar pentru cele de la bugetul local l-a iertat?

Nyrbator este unul dintre orașele cu care este înfrățit municipiul Carei. De fapt toate orașele înfrățite cu municipiul Carei, localitatea unde românii sunt excluși din conducerea Primăriei, sunt doar din Ungaria.

Despre titlul de Pro Urbe acordat primarului evazionist din Carei scriu  cei plătiți de Primăria Carei pentru osanale și ode de tip ceaușist.

Deși distincția a fost acordată primarului din Carei, pe paginile oficiale și de socializare ale UAT Municipiul Carei nu apare nimic legat de acest aspect. Să se rușineze administratorul paginilor Primăriei Carei să posteze informații despre evenimentul de la Nyrbator?

După falimentarea societăților sale de producție mobilier și preluarea conducerii UDMR Carei, primarul Kovacs folosește banul public pentru interesul său, pentru cosmetizarea imaginii sale de evazionist prin angajări de scribi specializați în periaje  contra cost. Rapoartele Curții de Conturi constată mereu pagubele din banul public în  primăria pe care  evazionistul o conduce dictatorial.

Dă jos plăcile cu însemnele statale de pe clădirea Primăriei Carei,  refuză amplasare de catarg cu tricolor românesc pe domeniul public, maghiarizează Sala Festivă și face dezveliri de statui doar cu tricolor maghiar sau refuză sprijin financiar din bugetul local pentru asociațiile românești care nu i se subordonează…doar-doar va intra în grațiile  unui președinte al PPMT din Miercurea-Ciuc.  Dar acesta îi acordă o Diplomă total diferită de cea primită în Ungaria….pentru că oferă un exemplu rău pentru maghiarii din Ardeal. Atâta efort pentru acțiuni antiromânești …..neapreciate de  un președinte de PPMT.

Cu mențiunea că orașul Carei a fost eliberat de sub ocupația hortystă de către Armata Română. Doar de Armata Română.

Deci relațiile dintre maghiarii din România nu sunt atât de cordiale precum se tot vehiculează.

Important este că  am aflat că primarul Kovacs a participat la un eveniment din Ungaria în calitate de primar al Careiului dar se rușinează să posteze pe pagina Primăriei  Carei distincția primită de la colegii din Nyrbator.

Buletin de Carei

comentarii

de Reality la 21 august 2019 - 17:51

Ce mare glorie si performanta.Bravo!!!.Careiul si Nyirbator numai inainte pe acest nivel European,nu conteaza ce este sub covor,numai ce este in prezent,Investitorii straini cand a vrut sa construiasca fabrici,de exemplu BOSCHUL,noi am zis: Stati linistiti avem noi aici locuri de munca,nu facem concurenta cu altii etc,important e ca am renovat drumurile de exemplu drum Carei Satu Mare in 2010 etc,au careienii bani ca si pene pe Broasca.Sa fim ferici in aceasta orasel european MODERNIZAT.

Lasati un comentariu