Problemele careienilor care nu fac parte din grupul de interese din jurul Primăriei

• publicat la: 15 august 2019
Problemele careienilor care nu fac parte din grupul de interese din jurul Primăriei

Careienii care nu fac parte din grupul de interese din jurul Primăriei sunt abandonați când se confruntă cu situații ca cea semnalată de Hossu Cristina pe pagina ei de socializare. Primăria nu uită de ei când vine vorba de încasat taxe și impozite locale.

Pe fosta stradă Tăbăcarilor din Carei, acum Moricz Zsigmond, colț cu Timotei Cipariu, o autoutilitară a agățat cablurile în data de 10 august și astfel, stâlpul din fața unei case de locuit a fost smuls. Cei care locuiesc în zona respectivă au semnalat faptul că intrarea în garaj este blocată de cablurile căzute dar nici până acum nimeni nu a intervenit.

Dacă evenimentul se petrecea la vreuna din casele celor aflați la conducerea orașului sau a grupului de interese din care fac parte totul ar fi fost rezolvat în câteva ore.

Pentru careienii care își plătesc taxele și impozitele conștiincios și nu fac parte din grupul de interese din jurul primăriei nimeni nu mișcă un deget.

Buletin de Carei

comentarii

de Reality la 16 august 2019 - 09:00

Cine aproape de foc incalzeste mai bine,cine prea DEPARTE raceste!!!

de ion la 16 august 2019 - 13:55

Pe fiecare stalp este o instiintare ca acesta apartine Telekomului , deci cred ca este in atrubutia lor rezolvarea situatiei .

Lasati un comentariu