Tăieri de arbori în cartierul Republicii

• publicat la: 24 august 2019
Tăieri de arbori în cartierul Republicii

Locuitorii din cartierul Republicii au semnalat tăieri de arbori. Părerile sunt împărțite. Unii sunt nemulțumiți că au rămas fără umbră în perioadele caniculare. Din cei doi arbori au fost rămas două cioate de 2-3 m.

Cartierul Republicii este primul carier de locuințe din Carei iar administrația locală ține la păstrarea imaginii de cel mai vechi cartier. Dovadă, căile pietonale de acces și întreținerea acestuia. Primăria Carei a accesat un proiect pentru modernizare spații verzi în cartierul Republicii  dar ceea ce figurează în documente nu mai figurează și pe teren. Adică locația cartierul Republicii a fost înlocuită cu amenajare spațiu verde de lângă biserica Calassantius.

Buletin de Carei

comentarii

de Rommulus la 25 august 2019 - 05:20

Danelle esti varza a bruxelles, esti o persoana frustrata care nu a facut mimic in viata in afara de cearta si vrajba

de szbolcs la 25 august 2019 - 07:32

danelle este nevasta lui jeno? care a primit pensia de boala de la nevasta lui onetiu cu care a facut faliment la firma de mobila? ai dreptate romika sa spui asta ca si sotul ei a venit la carei trimis de comunisti si acum si din salar se ia la el pentru datoriile. mare rusine pentru orasul nostru cu asa oameni ca ei.

de Adrian la 25 august 2019 - 07:44

Primarul taie tot loveste si in cartierele careienilor! Mare bandit taietorul de lemne.

de mediul neprotejat la 25 august 2019 - 08:49

Agentia pentru Protectia Mediului a dat aviz?

de tristete la 26 august 2019 - 07:26

iar se taie din copacii din oras.au golit parcul de cei mai frumosi copaci si acum isi bat joc de copacii din cartiere.mine o sa taie copacii de la drum ianculesti ca sa faca mobila din ei ca nu mai ajunge banii de la proiectele.

Lasati un comentariu