Comunicat al trupei Compact

• publicat la: 16 septembrie 2019
Comunicat al trupei Compact

Salut, dragi prieteni!

Am aflat cu surprindere că în data de 20 septembrie, la Arenele Romane, va fi organizat un concert „COMPACT” care, inițial, dorea să marcheze 40 de ani de activitate a trupei, apoi subintitulat „15 ani fără Teo Peter” și, după alte corecturi: „Teo Peter reunește emblematica trupă…” etc.

Spunem că „am aflat” de acest concert pentru că noi, trupa COMPACT, nu avem nicio legătură cu acest eveniment. Noi NU vom fi pe acea scenă! Știm despre cine este vorba. Discutăm despre oameni care în mare parte au avut doar câțiva ani de activitate în trupa Compact, discutăm despre foști membri care inițiază un eveniment în care își doresc să marcheze câțiva ani – mai mulți sau mai puțini – în condițiile în care în cea mai mare parte din acești ani ei NU au fost prezenți în activitățile concertistice și de creație ale trupei COMPACT.

Discutăm despre oameni care ignoră o dispoziție legală, nu vor să țină cont de marca înregistrată Compact și nu au nicio jenă să includă în repertoriul lor piese care nu le aparțin, cântece scrise de alt autor, piese la care nu au avut nicio contribuție și care au fost compuse înainte ca ei să activeze în trupa Compact. Piese care au adus notorietatea acestui nume: Jocul ielelor, Mi-e tare dor de tine, Dă-mi o veste, Cântec pentru prieteni, Fata din vis etc.

Dragi prieteni, de mult timp se face confuzia că ar exista două formații Compact. Legal – repetăm, legal! – există o singură trupă COMPACT. Unii își închipuie că dacă adaugă o literă la denumirea unei formații (care deja este proprietara mărcii înregistrate) pot să activeze, practic, sub același nume. Acesta este un fapt nemaiîntâlnit. Nicăieri, niciodată. Pentru a întări această farsă, afișul evenimentului din data de 20 septembrie nu conține nicio fotografie și nici și nu are menționată componența grupului ce va urca pe scenă.

Trupa Compact este și a rămas singura care folosește marca Compact, marcă înregistrată la OSIM.

Pe scurt: noi, trupa Compact (Paul Ciuci, Ionuț Micu, Lucas Iluț, Cătălin-Tuță Popescu), NU vom fi pe scenă la acel eveniment! Pentru a evita aceste dezinformări, induceri în eroare sau situații neplăcute, urmăriți activitatea noastră pe pagina oficială de Facebook a trupei COMPACT!

Să ne vedem cu bine la următoarele concerte! se specifică în comunicatul remis Buletin de Carei.

 

Lasati un comentariu