Continental anunță închiderea a 9 fabrici

• publicat la: 4 septembrie 2019
Continental anunță închiderea a 9 fabrici

 

Conform presei de specialitate din Germania, compania Continenta urmează să-si închidă aproape 10 fabrici, scrie www.autolatest.ro.

Momentan compania nu spune care dintre ele urmează să-si concedieze angajatii, însă dacă vorbim de atâtea fabrici putem lua in calcul si cele trei unități detinute de Continental în România.

Concernul mondial Continental a demarat în luna august un proces intern de evaluare a activelor societăţii. Conform autonews.com se are în vedere închiderea a 9 din cele 32 de fabrici la nivel mondial care lucrează pentru inductria auto. Asta ar duce la pierderea a 4.000 de locuri de muncă. De asemenea restructurări se anunţă şi în divizia de cauciucuri. Avem și la Carei o unitate de producție ce face parte din concernul mondial Continental, unitate care  nu a dorit să comunice numărul de angajați din acest an ci doar  numărul celor trimiși în Ungaria pentru anumite perioade. Nu a fost făcut încă niciun anunț oficial privind situația acestei unități de producție în viitor mai ales că de un an de zile are și stație de epurare.

 

comentarii

de Glasul.info la 5 septembrie 2019 - 20:04

Pentru un oraș mic cum este Careiul ar fi o adevărată tragedie să rămână dintr-odată fără atâtea locuri de muncă. Să sperăm că lucrurile nu stau chiar atât de rău încât să rămână atâția oameni pe drumuri fără locuri de muncă…

Lasati un comentariu