Garda de Mediu precizează: Încă 2 zile de duhoare pestilențială la Carei

• publicat la: 2 septembrie 2019
Garda de Mediu precizează: Încă 2 zile de duhoare pestilențială la Carei

Redacția Buletin de Carei a luat legătura cu comisarul șef al Gărzi de Mediu Satu Mare privind situația care persistă de luni de zile și face aerul irespirabil.  Așa procedează  orice redacție care se respectă și care își respectă cititorii.

Buletin de Carei a fost singura redacție care a luat atitudine oficial,  din luna iunie, privind duhoarea care a cuprins orașul. Ne bucurăm că după 2 luni au început să reacționeze și scribii plătiți de primărie.

Potrivit celor declarate de Vasile Fănățan, comisarul șef, nu există o legislație bine pusă la punct privind mirosurile, privind emanațiile care fac aerul irespirabil.

,,Am fost la Carei la societatea care produce biogaz și am crezut că mi se întoarce stomacul pe dos. Materia primă folosită în acest an este diferită de cea din anii trecuți când era de origine vegetală. Acum au optat pentru dejecții animaliere.  Date fiind numeroasele semnalări și sesizări am  avut de ales între două situații. Ori închidem pe loc societatea dar atunci rămân pe platforme acele recipiente în care s-au adus dejecțiile și resturile animaliere și mirosul insuportabil rămânea în continuare ori mai lăsăm câteva zile societatea ca să proceseze tot ce are de procesat și abia apoi să închidem activitatea. Am optat pentru a doua variantă. Deci mai sunt 2 zile în care vor utiliza toate acele materii ce emană duhoarea mizerabilă. Asigurăm locuitorii Careiului că suntem prezenți și ne facem datoria,,  a afirmat într-o convorbire telefonică Vasile Fănățan, comisar șef la Garda de Mediu Satu Mare .

Aceasta este adresa remisă Buletin de Carei de către unitatea de mediu din Satu Mare în urma semnalărilor noastre din 23 iunie 2019.

Recomandăm Primărie Carei să nu mai angajeze persoane care nu stăpânesc bine limba română și care fac  de râs orașul cu exprimările lor infantile doar pentru a-și justifica solda oferită de politic. Nu mai ștergeți comentariile oamenilor de pe pagina de Facebook a Primăriei Carei din moment ce careienii sunt cei care plătesc salariile celor angajați în Primăria Carei.

 

Buletin de Carei

comentarii

de cetatean la 2 septembrie 2019 - 15:57

Pai acolo nu scrie ca se inchide societatea.

de Buletin de Carei la 2 septembrie 2019 - 21:09

,,Acolo,, unde?

de Reality la 2 septembrie 2019 - 21:47

Abia apoi inchidem activitatea.Am ales al doilea variante.TREBUIE CITIT articolul cu MARE ATENTIE!!!Asa sa fie.Sigur ca produsele vegetale a fost mai scumpe,cacaturile de animale MAI IEFTINE,dar cu miros de parfum nesuportabile,ce mai putem spune ,oameni nesimtite.

de HarapAlb la 2 septembrie 2019 - 22:14

Ciuma mama, dar tu tot stergi commentariile negative, poate au luat doar exemplu…. Stiu, si commentariul asta va fi sters in cateva minute !!!!

de HarapAlb la 2 septembrie 2019 - 22:17

Oricum am facut print screen, ca sa vada lumea ce faci !!! 😉

de Buletin de Carei la 2 septembrie 2019 - 22:38

Pentru asta esti plătit de primărie? Știm că schimbi mereu numele și locațiile dar amprenta rămâne. Te da de gol si exprimarea. Harap alb paul pro ciuta si alte porecle numai bune de recunoscut acelasi personaj.Te cunoaște lumea ca pe calul breaz și știe că sunteți colduși fără banii de la statul român. Niste ratați ați ajuns. Și noi avem salvate toate adresele de unde postezi precum și poreclele mereu schimbate.

de cetatean la 2 septembrie 2019 - 22:49

In comunicatul de presa.

de Buletin de Carei la 2 septembrie 2019 - 22:52

Cine citeste atent observă că scrie negru pe alb că este un răspuns la sesizarea din 23 iunie și nicidecum la convorbirea telefonică.

de cetatean la 3 septembrie 2019 - 07:32

Dar nu scrie ca se inchide. Doar intrebam.

de Buletin de Carei la 3 septembrie 2019 - 07:38

Cei care vorbesc limba română înțeleg. Declarația comisarului șef e mai mult decât elocventă dar doar pentru cei care vorbesc limba română fluent. În articol scrie că acel comunicat e răspunsul la sesizarea din iunie. Doar Buletin de Carei s-a preocupat de problemele careienilor. Nimeni altcineva nu a luat atitudine și nu a luat legătura cu Garda de Mediu. La fel ca în cazul tăierilor de arbori valoroși din parcul dendrologic. Altă întrebare?

de HarapAlb la 3 septembrie 2019 - 10:43

Lasa Ciuma mama….. mai lasa din povesti !!! Invata limba romana, ca Koldus e pe maghiara!! Dar iarasi pornesti din eperiente proprii, ca daca nu sugeti banii statului, ramaneti cersetori !!!! eu nu am luat salarul nici odata de la statul roman….. 😉 iarasi ai dat pe langa….. 😉

de Buletin de Carei la 3 septembrie 2019 - 10:54

Harap Alb scrie pe banii careienilor la comentarii ca un ses toxic. Isi fac reclama pe paginile Buletin de Carei pentru ca sa le creasca traficul. Exprimari tipice de la opinie care vă dau de gol chiar daca va schimbati locul de postare. Stie toată lumea că sunteti ratati profesional. Zero Barat vor reclama la comentarii la Buletin de Carei. Compătimire.

de costi la 3 septembrie 2019 - 10:57

lasati sesu ca e nervos ca nu mai primeste de la lajos fetitele la ponivasul de campie….a fost certat ca nu a scris bine si a taiat de la el fetitele si a lasat numai lichidele de turnat pe sub nas.

de cetatean la 4 septembrie 2019 - 16:53

Deci, s-a inchis? Parerea mea..

de Buletin de Carei la 4 septembrie 2019 - 18:07

@cetatean.
Aveti alergie la dialog cu institutia Garda de Mediu? Cu un simplu telefon sau cu un simplu mail aflati tot ce doriti. Sunteti obisnuit sa dati ordine altora in loc sa luati atitudine ca cetatean? Părerea noastră.

de cetatean la 4 septembrie 2019 - 23:30

Corect. Atunci inchideti site-ul, ca nu mai e util. parerea voastra.

de Buletin de Carei la 5 septembrie 2019 - 08:14

V-ati dat de gol mai repede decat ne asteptam. Stiam ca va deranjeaza faptul ca apar informatii pe care le doriti ascunse. Nu va mai agitati degeaba. Continuam.

Lasati un comentariu