Peste 130 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri într-o singură zi. Furturi multiple

• publicat la: 10 septembrie 2019
Peste 130 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri într-o singură zi. Furturi multiple

Peste 130 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni la data de 9 septembrie a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

  Astfel, la data de 9 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 000 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Au fost depistați de polițiștii rutieri 6 conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 67 de ani care conduceau autovehicule pe raza județului Satu Mare cu viteze cuprinse între 103 km/h și 139 km/h.


Persoană bănuită de furt, reținută de polițiști

 

Polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești au reținut ieri, 9 septembrie a.c., un tânăr, de 19 ani, bănuit că ar fi comis trei infracțiuni de furt calificat.

Ieri, 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au identificat un tânăr de 19 ani, din localitatea Andrid, care în perioada 3 – 7 septembrie a.c., ar fi comis două furturi din locuință, pe raza localității Andrid.

În fapt, susnumitul în perioada 3 – 7 septembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție în locuințele a două persoane din localitatea Andrid, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 12 000 de lei, în unul dintre cazuri fiind ajutat de un alt tânăr, de 18 ani, din localitatea Ghenci.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul, de 19 ani, ar mai fi comis la data de 24 iulie a.c., un alt furt pe raza aceleiași localități, astfel că acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Prejudiciul în cele trei cauze au fost recuperat în proporție de 50% și urmează a fi predat persoanelor vătămate.

 

Lasati un comentariu