Primarul evazionist Kovacs dă anunțuri pe paginile de reclame din presa județeană

• publicat la: 19 septembrie 2019
Primarul evazionist Kovacs dă anunțuri pe paginile de reclame din presa județeană

Răsfoind presa județeană am dat peste 2 anunțuri semnate de primarul evazionist al Careiului, Eugen-Jeno Kovacs.

Niciunul dintre scriitorii lui de serviciu, plătiți din banul careianului de rând, nu a scris despre postura în care se află tătucul lor care nu îi lasă  să moară de foame.

Unul dintre anunțuri a apărut în cotidianul Gazeta de Nord-Vest iar celălalt în cotidianul Friss Ujsag.

Linșajul mediatic clocit în birourile conducerii exclusiv UDMR din Primăria Carei împotriva celor cu spirit civic sau împotriva celor care iau atitudine împotriva abuzurilor și discriminărilor nu rămâne mereu nepedepsit. Trupa de scriitori angajați de primarul evazionist din Carei a crezut că poate da cu legea de pământ doar pentru că tartorele lor se află vremelnic la conducerea orașului.

Buletin de Carei

comentarii

de Maria la 19 septembrie 2019 - 19:45

Sper sa aveti dreptate spunand ca se afla „vremelnic”la conducerea orasului,nu de alta dar mie mi se pare ca se eternizeaza acolo gratie organizatiei struto-camila UDMR care nu reuseste sa prezinte un candidat mai corect,mai cinstit = mai bun si care este un amestec ilegal al unei formatiuni politice cu o uniune etnica.

de filon la 19 septembrie 2019 - 19:49

securista Careiului , tu cand vei da dovada de onoare ca sa-ti ceri scuze de la careieni pentru toate mizeriile pe care le debitezi ? Banuim ca niciodata , mai degraba manjesti , asta ai invatat acasa , asta faci ! Securista te-ai nascut , securista ramai !!!

de vica din valea vinului la 19 septembrie 2019 - 21:24

securistii cu acte in regula din primarie platesc postacii din banii careienilor. mare suparare ca la Buletin de Carei nimeni nu avea varsta sa fie securist sau pecerist atunci cand lajos se plimba prin america cu viza data de sekuristi sau cand jeno era informator….daca sunteti asa musculosi de ce nu publicati acte asa cum face Buletin de Carei….aha..iar a pierdut Kovacs un proces /a pierdut si cu consilierul Ciută unul si nici nu a mai facut recurs primasul plin de datorii care a pus casa pe numele nepotului ioi ioi istenem ce superati e la voi.

de sergiu la 20 septembrie 2019 - 08:27

da e frumos domnule primar sa faceti astfel de afirmatii fata de romanii care traiesc in sudul tarii????? ar trebui sa luati exemplu de la ei si sa va platiti datoriile la buget

Lasati un comentariu