S.O.S pentru reabilitare monument Avram Iancu! Primăria Carei ,,nu găsește,, executant pentru lucrări

• publicat la: 30 September 2019
S.O.S pentru reabilitare monument Avram Iancu! Primăria Carei ,,nu găsește,, executant pentru lucrări

Ajutor de urgență pentru reabilitare soclu pe care stă bustul Eroului Național Avram Iancu la Carei! Primăria Carei se plânge că nu găsește executant dar nu scoate pe SEAP lucrarea.

În cadrul ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Local Carei primarul evazionist Kovacs a afirmat că nu găsește pe nimeni dispus să reabiliteze soclul degradat pe care stă bustul lui Avram Iancu. Iar în regie proprie, cu angajații de la Primăria Carei, nu dorește să facă lucrarea din moment ce spune că a căutat executanți dar nu a găsit.

Administrația Kovacs-Keozer-Beko nu a dorit nici să pună pe SEAP lucrarea de reabilitare pentru a găsi un executant. Deci, nu se dorește reabilitarea ansamblului monumental AVRAM IANCU de la Carei.

Inițiatorul proiectului de hotărâre pentru reabilitare soclu este consilierul liberal Ilie Ciută.

Valoarea lucrărilor aprobate de către Consiliul local Carei în data de 21 decembrie 2018 este de 58.180,30 lei.

Consilierul Ilie Ciută l-a informat pe primarul scandalagiu din ședința de astăzi că Legea 215 are un articol care prevede sancțiuni pentru cei care cu rea voință obstrucționează punerea în practică a hotărârilor Consiliului Local.

Primarul a informat consilierii că a luat legătura cu președintele societății Avram Iancu din Satu Mare care i-a promis că va găsi o echipă  de constructori dar că acesta nu l-a mai contactat.

Pentru o corectă informare precizăm că nimeni din societatea Avram Iancu Satu Mare și niciun alt consilier român nu au inițiat vreodată proiect de hotărâre pentru reabilitare soclu Avram Iancu Carei. Președintele PSD Carei provine chiar din familie de moți dar nu a avut niciodată vreo inițiativă în acest sens.

Facem pe această cale apel la toate societățile de construcții din țară să dea o mână de ajutor pentru executarea lucrării de reabilitare soclu pe care stă bustul lui Avram Iancu, lucrare pentru care s-au prevăzut 58.180,30 lei. Nu este  o suma prea mare dar poate se va găsi cineva să facă un gest nobil pentru EROUL NAȚIONAL Avram Iancu.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2019/09/proiect-aprobat-pentru-reabilitare-monument-avram-iancu-la-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/12/soclul-pe-care-sta-bustul-lui-avram-iancu-la-carei-va-fi-reabilitat-proiectul-consilierului-ciuta-a-fost-aprobat.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/10/bustul-lui-avram-iancu-batjocorit-la-carei-orasul-impartit-oficial-in-perimetre-etnice.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/08/administratia-kovacs-keizer-beko-nu-reabiliteaza-soclul-pe-care-sta-bustul-lui-avram-iancu-desi-exista-proiect-aprobat-de-cl.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/09/avram-iancu-eroul-national-al-ardelenilor-sta-la-carei-pe-un-soclu-deteriorat.html

Atacurile  și denigrările la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau  la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

Lasati un comentariu