Atacuri fără precedent la adresa Monumentului Ostașului Român din Carei și a românilor cu spirit civic

• publicat la: 26 October 2019
Atacuri fără precedent la adresa Monumentului Ostașului Român din Carei și a românilor cu spirit civic

După ce că procesul de deznaționalizare este în toi la Carei cu acordul tacit al instituțiilor statului, s-au intensificat în ultima vreme și asalturile asupra românilor cu spirit civic și al celor care au curajul de a fotografia zona din jurul Monumentului Ostașului Român și de a face publice fotografiile. În paralel se duce o adevărată ofensivă împotriva mijloacelor de informare, primul ziar vizat fiind Buletin de Carei.

Am aflat cine sunt postacii care denigrează românii cu spirit civic din Carei. Mai repede decât ne așteptam. S-au dat singuri de gol. De altfel schimbă mereu numele dar postează de la același post. Priviți ce fel de  mesaje transmit neiubitorii de români și de bună înțelegere….

Așa știu ei să se exprime, aceasta le este educația și capacitatea de dialog.

Bokor Rolland nu iubește monumentele simbol ale românilor și manipulează fără de rușine realitatea. Monumentul Ostașului Român nu este vizibil decât pentru cei care merg în fața lui. Niciun trecător nu îl poate observa decât atunci când ajunge în fața lui. Toți cei care nu iubesc simbolurile românești sunt îndrăgostiți de arborii de tuia dar niciunul dintre ei nu acceptă arbori de tuia în jurul monumentelor maghiare. Mai rămâne să fim trași pe roată pentru că ne exprimăm dragostea de neam și cerem drepturi egale în municipiul Carei cu ale celorlalte naționalități.

Asaltul asupra românilor și a simbolurilor acestora atinge cote din ce în ce mai ridicate.

Raportările grupurilor antiromânești la adresa Buletin de Carei pe paginile de Facebook  arată că aceștia se tem de adevăr , că NU DORESC RESPECT RECIPROC și nici bunăînțelegere ci doar subordonare la conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei.

Nu doar granița fostului imperiu de Valea Uzului este forțată ci și cea de la nord-vestul României.

Primarul evazionist Kovacs afirma la una din ședințele de Consiliu Local că Monumentul Ostașului Român este un monument politic dând astfel dovadă nu numai de ignoranță ci și de rea intenție la adresa simbolului luptei de eliberarea a Careiului de sub ocupația hortystă.  Tot el afirma   ,,nu provocați maghiarii,, atunci când ASTRA Carei a solicitat aprobarea pentru amplasarea unui catarg cu drapel românesc pe domeniul public din oraș.

După aceste semnale date de primarul orașului Carei nici nu e de mirare că ne confruntăm cu un adevărat asalt asupra simbolurilor românești.

Buletin de Carei

Vă rugăm să distribuiți și pe rețele sociale materialele Buletin de Carei pentru a se afla peste tot  ce se petrece la Carei !

Atacurile  și denigrările la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau  la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă, la respect reciproc și egalitate în drepturi  indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială.

comentarii

de Rolland la 26 October 2019 - 16:38

Hahaha…. Nici nu ma asteptam la altceva, doar la continuarea minciunilor! Nu intre etnii sunt probleme, asta ti-a fatat doar mintea, ci cu tine e problema ca tot incerci sa faci conflicte intre oamenii din Carei, ca de deranjeaza ca nu iti mai cred nici un cuvant! Si asta o sa stergi?

de Buletin de Carei la 26 October 2019 - 17:43

Carei, oraș românesc locuit de mai multe naționalități. Elevii români nu au clase de pregătire ca vânzător sau tapițer sau saltelar în limba lor maternă. Discriminare. Harap alb și rolland bokor e una si aceeasi persoana.

de Rolland la 26 October 2019 - 19:11

Dada… Stim povestea…. Altceva? Harapalb deja a fost mai multe persoane….. :) acuma eu sunt? Hahaha… De cateva saptamani inca ai scris ca foloseste calculatoarele primariei! Hotarata si de incredere esti! Acuma care cuvant sa ti-l credem? :)

de Paul la 26 October 2019 - 19:25

Este clar ca la mijloc e goana dupa functiile de la primarie,nimeni nu ajunge acolo care are un pic de respect de sine,asa ca domnul Ciuta nu apuca sa ajunga primar doar in Ianculesti eventual Marna, pentru ca la Carei nu are cum,nici Kovacs nui ma-i onest ca si el ,informari si dezinformari ce se petrece la Carei atata manipulare pt o felie de paine..

de Buletin de Carei la 26 October 2019 - 20:02

Si Harap Alb si Roland si celelalte nume care acopera evaziunea si penalii au aceeasi adresa. Nu mai merge vanzarea la miere si faci reclama pe Buletin de Carei? Sau nu platesti spatiul din piata si trebuie sa pui comentarii?

de Buletin de Carei la 26 October 2019 - 20:08

Domnul Ciută e singurul proprietar de firmă de producție din consiliul local. Din Anglia nu se poate accesa nicio declaratie de avere de pe pagina primăriei? Are câte case dorește și toate pe numele lui nu pe ale altora ca să nu le ia fiscul cum e cazul primarului.Primarul Kovacs dacă pierde primăria pierde si libertatea pentru câte are de dat socoteală. Acum e evazionist. Procesul cu consilierul Ciută l-a pierdut la fundul gol. Nici recurs nu a mai făcut. Kovacs mănâncă felia de pâine plătită de careieni spre deosebire de consilierul Ciută care contribuie la bugetul local și de stat. Datornicul orașului este Kovacs cel cu reținere pe venit. Nici termen de comparație nu există între un producător și contribuabil pe de o parte și un datornic și evazionist pe de altă parte.

Lasati un comentariu