Atletism. Ploaie de locuri I pentru sportivii careieni la Baia Mare

• publicat la: 12 October 2019
Atletism. Ploaie de locuri I pentru sportivii careieni la Baia Mare

Școala careiană de atletism confirmă din nou. Sportivii pregătiți de antrenorii profesori Ioan Mărneanu și Florin Turcu revin mereu cu tolba plină de medalii de la concursurile la care participă. Așa s-a întâmplat și de această dată când au participat la un concurs interjudețean de la Baia Mare, CUPA TOAMNEI.

Nu mai puțin de 6 locuri I au obținut atleții careieni dar și un loc II și două locuri III.

Cura Roxana  s-a clasat pe primul loc atât la 100m cât și la Lungime. Nici Vlad Turcu nu s-a lăsat mai prejos și a obținut 2 locuri I , la Disc și la Lungime( cu o săritură de 7,03m).

Prima poziția pe podium au obținut și Alexia Turcu la disc și Bereczki Evelyn tot la Disc.

Hasna Teodora s-a clasat pe locul II la aruncarea Discului . Tot la aruncarea Discului a obținut un premiu frumos și George Racolța, locul III. La Lungime, Taloș George s-a clasat pe locul III.

După o perioadă de relaxare, sportivii careieni vor participa la un puternic concurs regional și internațional care va avea loc la Carei în perioada 25-26 octombrie 2019. Este vorba despre cel mai longeviv concurs național de atletism din țară și anume Cupa 25 Octombrie care în acest an se va afla la cea de-a 49-a ediție.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu