Consumatori ilegali de apă din rețea depistați de APASERV SA la Carei

• publicat la: 4 octombrie 2019
Consumatori ilegali de apă din rețea depistați de APASERV SA la Carei

Redacția Buletin de Carei a solicitat conducerii Apaserv Sa Satu Mare  date despre consumatori careieni racordați ilegal la rețeaua  de apă a municipiului. Datorită acestor situații dar nu numai factura noastră la apă curentă este mai mare decât consumul efectiv din cauza pierderilor care se împart între toți consumatorii. Pierderile însemnate constatate de conducerea societății au determinat luarea unor decizii  care să limiteze ,,scurgerile,, netaxate.

Astfel, nu mai puțin de 45 de consumatori neînregistrați au fost depistați în prima perioadă a anului. În prima fază au fost identificați consumatori racordați ilegal pe strada Cimitirului(3) , pe strada Ghiocelului(2), pe strada Dorului, 25 Octombrie, Mioriței, Agârbiceanu, Crasna, Zamfirescu, Trandafirilor, Uzinei, Mihai Viteazu, W.A.Mozart, Agrară, Independenței, Hașdeu, Andrei Mureșanu, Ion Ghica, Crișan , Eliberării, George Coșbuc, Rândunelelor, Crinului, Dobrogeanu-Gherea, 1 Decembrie 1918, Jokai Mor, Livezilor, Mihail Sadoveanu.

Potrivit conducerii Apaserv SA, depistările de consumatori ilegali din rețeaua de apă  continuă și în perioada următoare. Branșamentele  neregulamentare au fost posibile cu sprijinul unor angajați de la secția Carei față de care conducerea sătmăreană a luat măsuri în consecință.

La secția Carei a fost înlocuit Papi Ovidiu de la conducere  cu Iuliu  Șichet de la stația Doba.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu