Facebook nu permite paginii Buletin de Carei nici postări despre vizita președintelui Klaus Iohannis la Carei

• publicat la: 27 octombrie 2019
Facebook nu permite paginii Buletin de Carei nici postări despre vizita președintelui Klaus Iohannis la Carei

Facebook nu permite paginii singurului portal de știri din Carei,  Buletin de Carei, să posteze sau să distribuie  nici măcar materiale despre  vizita președintelui Klaus Iohannis la Carei cu ocazia Zilei Armatei. La aniversarea a 75 de ani de la victoria Armatei Române pentru eliberarea orașului Carei, pagina de Facebook a  portalului românesc de știri Buletin de Carei este blocată tocmai în perioada în care s-a dorit mediatizarea vizitei președintelui Klaus Iohannis la Carei de Ziua Armatei pe motive …puerile. Cică am postat prea mult.

Ca în orice redacție de știri, postările sunt în funcție de derularea evenimentelor dar grupurile antiromânești deranjate de sărbătorile noastre raportează masiv orice postare de pe Buletin de Carei.

Așa că vizita președintelui Klaus Iohannis  la Carei nu s-a dorit a fi prezentată de Buletin de Carei. Nici aniversarea a 75 de ani de la  eliberarea orașului de sub ocupația hortystă.Dar mai ales lansarea de carte a Academiei Române la Carei în prezența ÎnaltPresfințitului Andrei, Mitropolitul Clujului. A fost prea mult pentru grupul de susținători ai primarului  ,,nu provocați maghiarii,,.

Deci la 75 de ani de la victoria Armatei Române la Carei nici Monumentul Ostașului Român nu este eliberat de perdeaua de tuia din jurul său,  presa românească  independentă este cenzurată și blocată, catargul cu steag tricolor românesc este interzis a fi ridicat pe domeniul public , însemnele statului român lipsesc  de pe plăcile de pe clădirea primăriei, căminul cultural din singurul sat românesc  ce aparține de adminsitrația Kovacs-Keizer-Beko este lăsat în paragină  iar elevii români nu pot studia în limba lor maternă dacă vor să se pregătească pentru meseria de vânzător sau tapițer sau saltelar. Deznaționalizare pe pâine.

Se permite în schimb postarea de comentarii denigratoare la adresa poporului român.

Mulțumim celor care ne susțin și distribuie materialele noastre.

Buletin de Carei

GALERIE FOTO de pe pagina Ciută Daniela

Vă rugăm să distribuiți și pe rețele sociale materialele Buletin de Carei pentru a se afla peste tot  ce se petrece la Carei !

Atacurile  și denigrările la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau  la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă, la respect reciproc și egalitate în drepturi  indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială.

 

Lasati un comentariu