Infantilism. Primarul din Carei pune porecle singurului consilier care face opoziție. Video

• publicat la: 1 octombrie 2019
Infantilism. Primarul din Carei pune porecle singurului consilier care face opoziție. Video

Se pare că din ce în ce mai des îl lasă nervii pe primarul evazionist din Carei. Acesta se dezlănțuie nestingherit până și în sala de ședințe a Consiliului Local Carei , în prezența tuturor consilierilor și a directorilor de departamente din Primăria Carei. La ședința de luni, 30 septembrie 2019 a izbucnit nervos după ce consilierul Ciută a  remarcat faptul că pentru asociațiile noastre nu s-au dat fonduri în timp ce pentru cele din alte orașe sau din Budapesta se acordă necondiționat. Numai cel care nu se simte careian poate reacționa de așa manieră la exprimarea ,,asociațiile noastre,, știut fiind faptul că inițiativele consilierului Ciută nu țin de etnie din moment ce a susținut oficial fiecare careian sau asociație. Diversiunea creată de isteriile unui primar evazionist era menită a abate atenția tocmai de la faptul că asociațiile careiene sunt ignorate iar cele dinafara orașului sunt susținute.

Nici intervenția de la rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli nu a scăpat de scenele de nervozitate ale lui Kovacs Eugen după ce a reieșit că cifrele din materialele oferite în dosarul consilierilor nu bat cu cele oferite câteva ședințe în urmă de parcă nu ar fi vorba de aceleași instituții.

S-a refuzat chiar a se comunica cât au costat  aparatele medicale achiziționate de Spitalul Municipal Carei pentru care s-a obținut finanțare.

Primarul Kovacs semnează documentele trimise fiecărui consilier  pentru a fi dezbătute în ședințele publice  dar   dacă vreun consilier îndrăznește să ia atitudine și să ceară lămuriri față de inadverențele aflate în documetele oficiale oferite atunci nu se sfiește nici în a pune porecle batjocoritoare consilierului vocal. Parcă ar fi un copil de grădiniță.

Porecla sa preferată este ,,Gică Contra,, și  o promovează chiar și cu ajutorul consilierului său personal care în timpul programului de la primărie se ocupă cu administrarea paginii sale personale opiniedecarei.

Atacurile la persoană și la demnitate sunt o constantă a actualului primar și a consilierului său personal, Kovacs afirmând chiar la un post TV județean  despre premierul Mihai Tudose că…,,mi  s-o părut un tip şmecheraş, tipic sudist,  cu glumiţele lui cu regele,  cu spânzurarea secuilor…,,.   Instanța a confirmat în data de 9 mai 2019 că primarul Kovacs l-a discriminat pe fostul premier Mihai Tudose, acum europarlamentar, și a victimizat un român.  Primarul UDMR din Carei a fost obligat de CNCD să publice rezumatul hotărârii în presa județeană din Satu Mare, în limbile română și maghiară.

http://www.buletindecarei.ro/2019/09/primarul-evazionist-kovacs-da-anunturi-pe-paginile-de-reclame-din-presa-judeteana.html

Nu este pentru prima dată când primarul ,,nu provocați maghiarii,, folosește  în sala de ședințe a Consiliului Local Carei un limbaj de mahala și pune porecle consilierului care ia atitudine când se cheltuie abuziv banul public.

Expresia ,,ești singurul Gică contra,, folosită de primar și consilierul acestuia face dovada competenței acestora, expresia fiind utilizată doar atunci când nu au argumente la problemele ridicate de consilierul Ilie Ciută.

Păcat că municipiul Carei nu are parte de o conducere care să iubească deopotriva toți locuitorii la fel de mult precum își iubesc avantajele materiale.

Înregistrarea ședinței din data de 30 septembrie 2019.

Lasati un comentariu