Conf. univ. dr. preot Constantin Necula la aniversarea Revistei Eroii Neamului

• publicat la: 4 noiembrie 2019
Conf. univ. dr. preot Constantin Necula la aniversarea Revistei Eroii Neamului

Luni, 4 noiembrie 2019, la Teatrul de Nord Satu Mare a avut loc  simpozionul ştiinţific „Eroii Neamului-10 ani” în organizarea Asociaţiei Civica Tempora cu sprijinul Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului şi a Consiliului Judeţean Satu Mare.

Invitaţii speciali ai evenimentului au fost conf. univ. dr. preot Constantin Necula din Sibiu şi conf. univ. dr. Ion Cârja din Cluj-Napoca. Manifestarea a început cu intonarea Imnului de Stat de către corala Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului după care au rostit alocuțiuni conf. univ. dr. Ion Cârja, prefectul Darius Filip și reprezentantul Cultului Eroilor, aceștia oferind o Diplomă de recunoaștere pentru activitatea col(r) Voicu Șichet. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a înmânat o plachetă festivă din partea colegilor din asociaţia în care activează colonelul în rezervă.

Finalul a aparținut  conf. univ. dr. preot Constantin Necula din Sibiu. Lecția de istorie și patriotism a acaparat total publicul venit în număr mare la acest eveniment. Nu au lipsit nici cântecele patriotice ale coralei preoțești care au ridicat sala în picioare.

În holul Teatrului de Nord a existat un stand de carte unde părintele Necula a oferit autografe. Înainte de începerea manifestării, la statuia Soldatului Necunoscut din Piaţa Libertăţii organizatorii şi autorităţile judeţene sătmărene au depus câte o coroană de flori.

La Mulți Ani redacției Revistei Eroii Neamului!

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu