Ieri cu PSD azi cu UDMR. Candidatul Klaus Iohannis era linșat mediatic în 2014 de finul primarului ipocrit

• publicat la: 11 November 2019
Ieri cu PSD azi cu UDMR. Candidatul Klaus Iohannis era linșat mediatic în 2014 de finul primarului ipocrit

 

La alegerile prezidențiale de acum 5 ani, primarul Kovacs – președintele UDMR Carei,  cerea maghiarilor din județ să voteze cu candidatul PSD, Victor Ponta….în condițiile în care și UDMR avea candidat desemnat. Rezultatul campaniei   proPSD duse de primarul udemerist Kovacs în 2014 a fost mai mult  decât  elocvent. Klaus Iohannis a obținut la Carei  69% din voturile alegătorilor. Nici acum nu stă rău. A obținut a doua poziție în condițiile în care candidatul UDMR nu a reușit nici măcar un 4% la nivel național deci a ieșit  din cursa pentru al doilea tur. La nivel de județ, Klaus Iohannis s-a  clasat pe prima poziție în topul preferințelor alegătorilor.

Tot în anul 2014, candidatul Klaus Iohannis era linșat mediatic în stilul deja caracteristic  de către finul primarului Kovacs, acum consilier personal al său la Primăria Carei.

Emisiunile TV și articolele semnate de Szasz  împotriva lui Klaus Iohannis curgeau pe banda rulantă   AICI, AICI, AICI, AICI, AICI.

Cu totul alta este situația la algerile prezidențiale din 2019. Alte jocuri politice.

Singur-singurel, primarul Kovacs a împărțit în campanie  ziare pe la porțile celor care votează UDMR. După 5 ani de zile de la masiva susținere pentru candidatul PSD a ajuns la concluzia că e bine să facă campanie și pentru șeful său pe linie politică.  Între timp a ajuns să îl considere pe unul din premierii de la PSD …,,tip smecheraș , tipic sudist,, .

https://www.buletindecarei.ro/2018/01/primarul-din-carei-despre-mihai-tudose-un-tip-smecheras-tipic-sudist.html

Kovacs Eugen a fost membru al Partidului Noua Democratie de nord-vest si ales ca primar pe listele acestui partid in 1996. După dizolvarea acestui partid a candidat ca si independent ca primar dar a obtinut sub 700 de voturi motiv pentru care s-a înscris  în UDMR din partea căruia a candidat în 2008.

Recunoscut pentru afinitatea sa pentru PSD, primarul va trebui să aleagă în turul 2 între indicațiile șefului său, Kelemen Hunor și statornicele sale prietenii…

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu