Poliția informează….Accident rutier la Carei

• publicat la: 27 noiembrie 2019
Poliția informează….Accident rutier la Carei

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 26 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 16 000 de lei.

Astfel, la data de 26 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 16 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto.

   

Tânără reținută de polițiști

  Polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au identificat și reținut, ieri, 26 noiembrie a.c., o tânără, de 25 de ani, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

La data de 26 noiembrie a.c., în urma măsurilor investigative desfășurate, polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au identificat două tinere, de 16, respectiv 25 de ani, ambele din comuna Balan, județul Sălaj, ca fiind persoanele bănuite că la data de 22 noiembrie a.c., ar fi sustras o sumă de bani din locuința unei femei, din comuna Racșa.

Astfel, față de tânăra, de 25 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 ore, în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.


Accidente rutiere cercetate de polițiști

 La data de 26 noiembrie a.c., la ora 11.43, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere a Poliției oraș Negrești Oaș, au fost sesizați despre faptul că pe DJ 109 K, în localitatea Pășunea Mare, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, a rezultat faptul că un bărbat, de 60 de ani, din comuna Orașu Nou, în calitate de biciclist, pe fondul efectuării unui viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 64 de ani, din localitatea Gherța Mică.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

v

La data de 26 noiembrie a.c., la ora 20.07, polițiștii rutieri careieni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe bulevardul 25 Octombrie, din municipiul Carei.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Carei, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat grav un bărbat și o femeie, de 67, respectiv 66 de ani, ambii din municipiul Carei, care în calitate de pietoni s-au angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată si semnalizată corespunzător. Femeia accidentată este acum în comă la Spitalul din Oradea iar bărbatul este tot în comă dar la Spitalul județean Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele rutiere.

Lasati un comentariu