Poliția și Garda de Mediu au verificat 3 depozite de cherestea la Carei

• publicat la: 19 noiembrie 2019
Poliția și Garda de Mediu au verificat 3 depozite de cherestea la Carei

Potrivit comunicatului remis redacției Buletin de Carei, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliția oraș Carei și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Județene Satu Mare, au efectuat un control la 3 depozite de cherestea din Carei. 

 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 18 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32 000 de lei.

 Astfel, la data de 18 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32 000 de lei.

 De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto.   

Acțiune silvic

Polițiștii sătmăreni au desfășurat ieri, 18 noiembrie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii fenomenului criminogen în domeniul silvic, fiind verificate 3 societăți comerciale de profil.

În vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii eficiente a fenomenului criminogen în domeniul circulației depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, precum și verificarea trasabilității acestuia polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliția oraș Carei și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Județene Satu Mare, au efectuat un control cu privire la transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase pe raza municipiului Carei.

Cu această ocazie au fost verificate 3 societăți comerciale de profil, au fost controlate 4 autovehicule, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3 000 de lei, fiind ridicat în vederea confiscării 3,00 mc material lemnos, în valoare totală de 527,52 de lei.

Lasati un comentariu