Un arheolog președinte al Comisiei Juridice din CL Carei

• publicat la: 4 noiembrie 2019
Un arheolog președinte al Comisiei Juridice din CL Carei

Leneveală pe banii careienilor.  Administratorul paginii oficiale a Primăriei Carei, www.municipiulcarei.ro , se bucură de un venit constant dar este total dezinteresat de a se achita de sarcinile pentru care este plătit.

Consiliera Eva Mărginean a fost validată ca și consilier județean în luna iulie 2019 iar următorul consilier UDMR din Consiliul local Carei a fost validat în luna august 2019 dar pe pagina oficială a Primăriei Carei nu au fost operate modificările cuvenite.

Comisia juridică din cadrul Consiliului Local Carei are un nou președinte în persoana arheologului Hago Attila-Nandor de la Muzeul Carei dar pe pagina Primăriei Carei apare tot fostul președinte. Comisia juridică este formată din 4 consilieri din partea UDMR Carei și un consilier din partea PNL Carei. Consilierul Levente Lukacs-Rakoczi, validat la data de 21 august 2019, nu apare pe lista membrilor comisiei juridice deși participă la ședințele acesteia.

Toate comisiile de specialitate au ca și președinti doar consilieri ai UDMR Carei. Nimeni din Comisia Juridică nu are studii de specialitate în domeniul juridic dar există consilieri cu pregătire juridică ce fac parte din alte comisii de specialitate.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu