Fetele de la Daliana nedreptățite la Odorheiu Secuiesc

• publicat la: 21 decembrie 2019
Fetele de la Daliana nedreptățite la Odorheiu Secuiesc

În data de 19 decembrie  a avut loc la  Odorheiu Secuiesc un Turneu Național al Cluburilor de Fotbal Feminin Junioare – U13, unde a participat și A.C.S. Daliana Carei alături de alte 19 cluburi.

S-a jucat în sală sistem 5 + 1.  Echipa Daliana Carei , care a participat în locul echipei din Filiași ( s-a retras ) a făcut parte din Grupa C împreună cu: Fair Play București, CS Nicu Gane Fălticeni, CSS Târgoviște și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și a obținut următoarele rezultate: 2 victorii ( 3 – 0 cu Târgoviște și Fălticeni)., 1 egal ( 1 – 1 cu Csikszereda)., 1 înfrângere ( 0 – 4 cu București ).

Echipa careiană nu s-a calificat în fazele superioare  fiind egalată de Csikszereda printr-un gol marcat în mod neregulamentar (șut din terenul advers direct în poartă) fapt interzis în mod expres de Regulamentul de desfășurare.

”Sunt mulțumit de prestația fetelor, suntem unul din cele mai bune cluburi de fotbal feminin din țară la categoria Junioare U13, pentru fete a fost o experiență nefastă dar care sigur ne va motiva și mai mult. În  sport se mai întâmplă din păcate ca echipe valoroase să fie învinse prin decizii de arbitraj neconforme cu Regulamentul de desfășurare” a menționat antrenorul Nicușor Jurj.

Sărbători fericite tuturor !

 

Lasati un comentariu