Apa Apuseana de Carei apare în sala de ședințe a Consiliului Local

• publicat la: 22 ianuarie 2020
Apa Apuseana de Carei apare în sala de ședințe a Consiliului Local

După ce am semnalat faptul că în sala de ședințe a Consiliului Local din Primăria Carei se consumă apă de import Ungaria deși avem un producător local deosebit de bine situat în Topul Firmelor, au început să apară flacoanele de apă Apuseana.

http://www.buletindecarei.ro/2019/08/primaria-carei-nu-sustine-producatorii-locali-si-prefera-produse-import-ungaria.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/09/la-carei-primarul-evazionist-nu-sustine-societatile-locale.html

Apa Apuseana este ambalată de către Alconor Company Carei, societatea care deține Locul III în Topul Național al firmelor  la  secţiunea Industrie pentru rezultatele economice obţinute. Premiul a fost  oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a României în prezența președintelui Klaus Iohannis.

Societatea Alconor Company Carei s-a dezvoltat prin investiţii de peste 25 de milioane de euro alocate către tehnologii de ultimă generaţie, hale de producţie şi depozitare, mijloace de transport şi soluţii software, reuşind să răspundă de fiecare dată noilor provocărilor din piață și are o platformă de producție și lângă București.

Recent a aniversat 20 de ani de activitate în producţia de ape, băuturi răcoritoare şi energizante dar  are în catalogul de produse și bere sau hrană pentru câini.

.Buletin de Carei

comentarii

de Mariana la 23 ianuarie 2020 - 09:16

Felicitari pentru articol!Comentez mai mult dupa munca…

Lasati un comentariu