Consilierul primarului Kovacs atacă președinta Judecătoriei Carei

• publicat la: 10 ianuarie 2020
Consilierul primarului Kovacs atacă președinta Judecătoriei Carei

Consilierul primarului Kovacs, președinte al UDMR Carei o atacă pe blogul său pe președinta Judecătoriei Carei după ce a pierdut procesul prin care  spera să se îmbogățească din munca altora.  Magistratul careian este suspus unui adevărat tir de acuzații după ce acesta a dat o decizie care  nu i-a fost favorabilă consilierului primarului evazionist din Carei.

Citiți ce scrie pe blogul său. Nici acum nu se poate debarasa de minciună de parcă ar fi a doua lui …îmbrăcăminte. Un blog nu poate fi catalogat ca și portal  de știri iar despre profesia de jurnalist nici nu mai aducem vorba.

„Fiind de profesie jurnalist şi deţinând, la rândul meu, un portal local de ştiri, aş fi putut şi eu să public articole referitoare la zvonurile privind implicarea unor rude apropiate ale judecătorului Costaşi pe post de „mătuşa Tamara” în achiziţionarea unui autoturism de lux şi a unui apartament de peste 80.000 de euro în Cluj, respectiv despre unele mişmaşuri într-un caz de retrocedare din Satul Mic. ”  scrie consilierul și finul primarului evazionist din Carei pe blogul său.

Despre declarațiile sale la DNA în procesul Mircea Govor nu suflă o vorbă. Nici  despre faptul că recunoaște că a scris după dictare pe vremea când era angajat la cotidianul județean deținut tot de politicieni ai vremii.

Ce fel de jurnalist o fi Păcăliciul Careiului din moment ce nu poate discerne minciuna de adevăr și  visele de realitate? A fost prins cu mâța în sac și în cazul Troiței românești date jos de Primăria Satu Mare fapt considerat de el ca Fakenews dar confirmat de Poliția Satu Mare, la fel și în cazul cu polițista falsă de la piața Carei unde  nu a reușit nici până în ziua de azi să argumenteze cu vreun comunicat oficial din moment ce era vorba de instituția Poliției.

Cum se face că despre eroarea materială și amiciția cu executorul judecătoresc nu face nicio referire?

Atacurile la adresa magistratului care e președintele judecătoriei Carei nu fac  decât să dovedească că nu a mai putut interveni pe nicio cale așa cum a procedat în alte cazuri. Un nerealizat  pe plan profesional, turist  pe la cabinetele politicienilor vremilor, își plânge amarul și frustrarea calomniind toate persoanele care demască minciunile sale. Nu mai punem la socoteală faptul că nu cunoaște toate literele alfabetului limbii române, nu știe să facă diferența dintre litera A și Ă, nu are noțiunea de blog și nici de portal de știri  și aplică scrierea maghiară pentru  cuvintele românești.

 

ing.Daniela Ciută

 

 

comentarii

de sabin la 10 ianuarie 2020 - 14:16

individul mai vrea sa piarda un proces….unul cu un magistrat…fiecare cu perversiunile lui.

de Mariana la 10 ianuarie 2020 - 21:22

Asta nu se poate numi”OM”ci mai potrivit ar fi calificativul CUTRA.Cuvantul e in dictionarul limbii romane.

de barni la 10 ianuarie 2020 - 21:43

aoleu mai sesule da stiu ca ai luat mai mult la bord aseara

de Arpi la 11 ianuarie 2020 - 12:22

Daca e vb de „duamna” Costas ,… atunci subscriu. Este de o incompetenta CRASA! Femeia ai nu are nimic in comun cu legea, cu interpretarea si cu aplicarea legii. Judeca dupa preferinte, impresii, dupa cum se trezeste dimineata sau cine naiba mai stie cum dar in nici un caz pe probe si pe lege !
Caz concret reclamantul cere 2400 lei , paratul accepta suma fara rezerve (nici nu stiu de ce a mai fost nevoie de proces) iar „duamna” Costas decide in sentinta ca paratul tebuie sa plateasca 8600 lei (de unde naiba a mai scos-o si pe asta???) Hotarare definitva si irevocabila. O fi facut 50/50 reclamantul cu judecatoarea pe diferenta dintre 8600-2400???? Nu acuz doar dau cu parerea.

de Buletin de Carei la 11 ianuarie 2020 - 12:35

Stim ca esti suparat ca nu ai reusit sa influentezi instanta de la Carei dar nu ai pregatirea de specialitate pentru a aprecia munca unui magistrat. Voi vreti doar justitie aservita care sa legalizeze abuzurile impotriva celor care nu vi se inchina. Rusine!

de Jiji la 12 ianuarie 2020 - 08:45

Bine ca are dc si bdc competenta si studii sa sa apreciezi munca: politiei, politicienilor, a celor din administratie, a pompierilor,a medicilor, a etc, sa iti fie rusine fatarnica ce esti!

de Buletin de Carei la 12 ianuarie 2020 - 13:11

Abuzul e abuz si se poate dovedi cu acte. Buletin de Carei informeaza corect si mereu documentat. daca stirile nu sunt corecte demonstrati argumentat , altfel sunteti doar propagandisti la usa cabinetului primarului evazionoist cu acte in regula.

de serios la 12 ianuarie 2020 - 19:23

in romaneste sunetul „s” se reda prin litera „s”, nicidecum prin grupul de litere „sz”, caracteristic limbii unguresti pentru redarea sunetului „s”! Adică se scrie ”fâs”, iar nu ”fâsz”! Bine ca, măcar, a scris cuvântul respectiv cu ”â”, ca altfel iesea ceva exact ca Lorand!

Lasati un comentariu