FALS în acte publice la Primăria Carei. Documentul adresat Prefecturii Satu Mare conține informații false

• publicat la: 28 ianuarie 2020
FALS în acte publice la Primăria Carei. Documentul adresat Prefecturii Satu Mare conține informații false

La data de 17 decembrie 2019 Primăria Carei informează Prefectura că CEREMONIA  de acordare a titlurilor PRO URBE a fost organizată de către Casa de Cultură dar cu 3 luni înainte scria negru pe alb că de fapt CEREMONIA a fost organizată de Primăria și Consiliul Local Carei! Potrivit  UAT Municipiul Carei, ceremonia oficială organizată pe bani publici ar fi una cu caracter familial.

În Republica de la Carei condusă exclusiv de membrii ai UDMR Carei totul este posibil pe fondul  apatiei celor care pun mai presus de LEGE  aliantele și interesele de grup.

Un ACT OFICIAL emis de către UAT Municipiul Carei induce în eroare Instituția Prefectului Satu Mare cu informații FALSE despre o ceremonie publică din data de 27 septembrie 2019.

Adresa Primăriei Carei din data de 17 decembrie 2019 informează Prefectura Satu Mare că ceremonia acordării de titluri PRO URBE ar fi fost organizată de către Casa de Cultură Carei.

Mai mult ca sigur că noul consilier al ministrului de interne,  Traian Berbeceanu, nu are nicio informație despre ce se petrece la Carei și astfel jocurile politice se desfășoară în voie.

Priviți ce apărea pe pagina Primăriei Carei la data de 25 septembrie 2019….

Păi se poate să ne prostiți în față și pe banii noștri tovarășe primar semnatar  ,,cu stimă,,?

Primăria Carei vă oferă un loc de muncă și nu știți să îl prețuiți.

În baza răspunsului oferit de către UAT Municipiul Carei, Prefectura a oferit un răspuns la semnalarea privind refuzul primarului Kovacs de a purta eșarfa de primar la ceremonia OFICIALĂ de înmânare a titlurilor PRO Urbe unor persoane din Carei dar și din Ungaria.

Conducerea municipiului Carei este formată exclusiv din membrii ai UDMR Carei cărora li se permite ca să dea jos plăcile oficiale cu însemne statale de pe clădirea Primăriei și să le înlocuiască cu unele negre fără niciun însemn al statului român.

Are cineva curaj să ia taurul de coarne la Carei și să aplice legea?

Buletin de Carei

comentarii

de Pui la 28 ianuarie 2020 - 16:00

Ungurii urăsc tot ce e European așa cum urau popoarele migratoare Europa.Au trecut peste ia de mai multe ori iară noi romanii ne-am procopsit cu ungurii.Au încercat obsesiv
să ne extermine să ne fure identitatea dar Dumnezeu cînd se savirseste o nedreptate o repara mai repede sau mai tîrziu.Uniune Europeană nu este pe placul lor deoarece nu își mai pot ascunde identitatea asiatica.Sint singurii din Europa în această situație iar gardul de sirma ghimpată de la granita lor le-a dat arama pe fata.Primarul găsește orice tertip sa nu poarte tricolorul românesc și Sint sigur că îi produce repulsie.Se vede pe fata lui cum strălucește de bucurie cînd participa la un eveniment unguresc.Noroc că marile puteri știu istorie și nu pot fi păcălite.Ei au realizat in 1918 că poporul român vechi de peste 2000 de ani a fost folosit fara scrupule din sec.X-lea pentru ascensiunea maghiara.Cu ocazia intrării în UE Ungaria a dovedit daca mai era nevoie că nu se simte bine in marea familie europeană și trage cu un ochii spre Asia.Vorba aia”singele apa nu se face”.

Lasati un comentariu