Poftiți la ghișeele Serviciului de Taxe și Impozite Carei! Măriri cu 4,6% pentru cei care plătesc

• publicat la: 10 ianuarie 2020
Poftiți la ghișeele Serviciului de Taxe și Impozite Carei! Măriri cu 4,6% pentru cei care plătesc

Primăria Municipiului Carei aduce la cunoștința locuitorilor şi a societaţilor comerciale faptul că impozitele şi taxele datorate bugetului local Carei au fost indexate faţă de anul 2019 cu rata inflatiei de 4,6% conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice şi au ca prim termen de plată data de 31 martie , dată până la care se acordă și bonificația de 10% pentru plata integrală a impozitelor datorate pentru anul 2020.
Plata cu întârziere atrage calcularea de majorări  în procent de 2% pe lună sau fracţiune de lună.

Anunțul este valabil doar pentru cei care își plătesc taxele și impozitele locale. Există și situații în care  a fost posibilă radierea datoriilor la bugetul local.

.
Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua atât la ghişeul caseriei în numerar sau cu card bancar începând cu data de 09.01.2020 cât şi online începând cu data de 15.01.2020 accesând pagina noastră de internet www.municipiulcarei.ro sectiunea plăţi online.

.
Pentru întrebări suplimentare vă puteți  adresa serviciului impozite si taxe locale din cadrul Primăriei Carei, singurul în măsură să vă informeze corect privind orice problemă legată de impozitele si taxele pe care le datorați bugetului local atât d-voastră cetățenii cât și societățile comerciale .
Serviciul  funcționează  de luni până joi între orele 8 – 15,iar vineri între orele 8 – 13 sau la numerele de telefon 0261-865382 sau 0261-861694 .

Lasati un comentariu