Aceștia sunt consilierii primarului din Carei. Plătim doi consilieri pentru scos buruieni de pe domeniul public

• publicat la: 14 februarie 2020
Aceștia sunt consilierii primarului din Carei. Plătim doi consilieri pentru scos buruieni de pe domeniul public

Schimbare de consilier la cabinetul primarului evazionist din Carei confirmată de Primăria Carei.  Nicio conferință de presă, niciun comunicat din partea Compartimentului de informare unde se ridică în grad angajații de comisii din care fac parte rând pe rând.

Nu putem crede că se rușinează de ceea ce face domnul primar din moment ce ține sub tăcere schimbarea de consilier. Ar însemna să aibă astfel de sentimente.

Primarul evazionist din Carei nu își găsește consilieri personali specializați din alt domeniu decât cel al linșajului mediatic la adresa celor incomozi lui. Așa că după pensionarea  lui Boros Erno din decembrie,  l-a adus înapoi pe credinciosul Megyeri Tamas Robert. Informația a fost confirmată astăzi de Primăria Carei.

Administrația Kovacs-Keizer-Beko face tot felul de aranjamente în Primăria Carei de parcă ar fi societățile lor personale.

Umbra lui Szasz la toate înfățișările acestuia în instanță, udemeristul Megyeri Tamas Robert revine  la Primăria Carei  de unde a plecat în 2017 pentru a-i face loc  lui Szasz.

http://www.buletindecarei.ro/2017/11/rocada-la-primaria-carei-primarul-kovacs-il-angajeaza-pe-finul-sau-szasz-pe-post-de-consilier-personal.html

De acestă dată  în ținută decentă deci nu a fost degeaba atenționarea Buletin de Carei cu privire la vestimentația acestuia la evenimente oficiale.

De acum primarul Kovacs va avea doi consilieri specializați în curățarea domeniului public. Plătiți din banul public nu ca și responsabili cu scosul buruienilor ci cu salarii  de consilieri.

Având în vedere că există multe clădiri din patrimoniul orașului pline de buruieni se pare că putem spera de acum la o imagine decentă a lor.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/un-fost-consilier-obraznic-si-incitator-tacere-totala-pe-subiectul-monument-pus-fara-avize.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/06/a-disparut-luarea-de-pozitie-a-unui-consilier-al-primarului-se-declara-nula.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/03/nu-trebuie-sa-te-rusinezi-daca-esti-din-capleni-dar-trebuie-sa-te-rusinezi-daca-manipulezi-opinia-publica-si-deturnezi-sensul-cuvintelor-unui-articol.html

 

 

comentarii

de grofii la 14 februarie 2020 - 13:42

va rugam frumos sa nu sperriati astazi pe ei!1 poate sunt la o masa rezervata si sarbatoreste in 2

de Podravka la 14 februarie 2020 - 18:01

Frunzele nu as matura in cateva zone ale orasului,ca numai acolo matura in perioda de toamna angajatii Dpsl,unde danseaza popii.

Lasati un comentariu