Comunicatul ISU despre incendiul de la o mașină din Carei. Se presupune că incendiul a fost provocat

• publicat la: 15 februarie 2020
Comunicatul ISU despre incendiul de la o mașină din Carei. Se presupune că incendiul a fost provocat

Potrivit datelor solicitate de redacția Buletin de Carei de la  ISU Satu Mare, aseară a avut loc un incendiu pe strada Miron Costin, anunțat la ora 23,55. La fața locului s-au deplasat 5 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere. Nu au existat victime ci doar pagube materiale, focul propagându-se și la o autoutilitare parcată în imediata vecinătate.

„La fața locului s-au deplasat cinci subofiteri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă autoturismul a ars în proporție de aproximativ 80%. De asemenea, din cauza propagării incendiului, s-au înregistrat pagube materiale și la o autoutilitară parcată în imediata vecinătate.

Au ars: masca din față, izolația de sub capotă și elemente plastice din compartimentul motor.

Cauza probabilă: crearea intenționată a condițiilor pentru a genera un incendiu”,   transmite purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop.

În comunicat nu se face referință la proprietarul mașinii, la meseria sa și nici la locul său de muncă.

Buletin de Carei

foto…portalsm.ro

comentarii

de mirel la 15 februarie 2020 - 12:39

se sta la rand acolo ca sa iti repari masina?

de tulipanyi la 15 februarie 2020 - 17:33

consilierii iudemerei ne invadeaza locuintele!!!! tot suna pe la usi ca sa semnam tabelele lor pentru alegeri…ne spune ca trebuie sa avem aici primar maghiar si conducere maghiara.

Lasati un comentariu