Dezastru – numele tău e Stadionul Victoria Carei!

• publicat la: 21 februarie 2020
Dezastru – numele tău e Stadionul Victoria Carei!

Așa arată un stadion municipal după 4 mandate ale primarului și 3 ale viceprimarului, fost fotbalist. Fier vechi aruncat la voia întâmplării, material lemnos dispersat peste tot, grup sanitar așa cum le place la cârcotași să arate că ar fi din sudul țării, gard căzut la 3 luni de la construcția lui. Bani aruncați pe apa sâmbetei pentru incompetență! La 3 luni de la construcția gardului din bani publici acesta a căzut ca un castel de cărți de joc….

Stâlpii de beton nu au rezistat  la greutatea celor de metal puși peste ei. Despre această realizare a lor niciun trubadur de curte al Primăriei Carei nu are curaj să șoptească măcar.  Preocuparea lor de bază este linșajul mediatic al opozitiei, evident pe bani publici. Incapacitatea lor de a ajunge la nivelul opozitiei ca și realizări profesionale le dă frisoane și îi obligă să promoveze minciuni gratuite prin intermediul mercenarilor din presa aservită.

Gardul este căzut din luna iunie 2019, noroc că nu era niciun sportiv în jur. Nici la această dată zona cu gardul căzut nu este semnalată ca fiind una periculoasă pentru sportivi.

Despre problemele de la stadionul Victoria am luat atitudine  de peste 5 ani de zile. Ignoranții și neinformații care nu au capacitatea de a verifica în arhiva Buletin de Carei se pot abține de la comentarii.

Pe acest stadion au loc competiții sportive naționale și  internaționale. Pe stadionul Victoria Carei, așa cum arată în imagini, are loc an de an Cupa 25 Octombrie la atletism, de 50 de ani încoace. Performanța a fost recent premiată de către Federația Română de Atletism la Gala Atletismului  din data de 23 ianuarie 2020. Nimeni din conducerea orașului nu participă vreodată la deschiderea sau festivitatea de premiere a sportivilor.

,, Cupa 25 Octombrie,,  la atletism este cea mai longevivă competiție de atletism din România, cu 49 de ediții consecutive la activ. În acest an va avea loc ediția cu numărul 50.

Cel mai mare vinovat pentru longevitatea acestei competiții careiene este profesorul IOAN MĂRNEANU secondat îndeaproape de către profesorul Florin Turcu, fostul său elev.

Și situația de la stadionul Victoria Carei este una dintre performanțele actualei echipe de la conducerea orașului de 12 ani.

GALERIE FOTO

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/nu-ne-mai-faceti-orasul-de-rusine-astazi-despre-stadionul-victoria-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/avem-un-stadion-si-un-viceprimar-fost-fotbalist-ce-facem-cu-ei.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/01/cupa-25-octombrie-carei-premiata-la-gala-atletismului-romanesc-ca-cea-mai-longeviva-competitie.html

 

Lasati un comentariu