S-a votat Bugetul pentru anul 2020. Taxele și impozitele prevăzute pe 2020 nu ajung pentru asigurarea cheltuielilor de la Autorități Publice

• publicat la: 12 februarie 2020
S-a votat Bugetul pentru anul 2020. Taxele și impozitele prevăzute pe 2020 nu ajung pentru asigurarea cheltuielilor de la Autorități Publice

,,Nu puteți voi contribui cu taxe și impozite cât putem noi cheltui la Autorități Publice,,  …este concluzia care se desprinde după alcătuirea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2020.

Ceea ce se preconiza a fi o ședință fluviu după numărul proiectelor de hotărâre introduse pe ordinea de zi a ședinței ordinare din data de 12 februarie 2020 a fost o ședință de 21 de minute. De această dată a fost chemată persoana care se ocupă cu înregistrarea video a ședințelor.

Având în vedere că un număr de 7 proiecte au fost introduse suplimentar pe Ordinea de zi cu o zi înainte, consilierul Ilie Ciută a întrebat dacă nu se poate denumi această ședință ca una ….,, ordinară cu caracter de îndată,,.  Cei care nu stăpânesc limba română și nu sunt la curent cu activitatea administrației publice careiene sunt rugați să se abțină de la comentarii pentru a nu se face de râs.

Primarul evazionist Kovacs a inițiat proiectul privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli propus pentru anul 2020. Nu a lipsit clasica deja intervenție a primarului la luarea de cuvânt a consilierului Ilie Ciută și apostrofările la adresa celui pe care îl numește ,,opoziția,,.

Cu toate intervențiile la adresa sa, consilierul Ciută a reușit să facă cunoscut faptul că TOT CE SE COLECTEAZĂ ca taxe și impozite la bugetul local nu ajunge pentru a acoperi cheltuielile  de la capitolul Autorități Publice( aparatul primarului având 88 de angajați).

Găsiți mai jos toate datele.

P 1 buget mun Carei

Extrasele de mai sus le găsiți în Proiectul Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe 2020.

Deci veniturile din impozite și taxe pe proprietate pentru anul 2020 sunt de 8.227.860 lei iar cheltuielile de la capitolul Autorități Publice( aparatul primarului având 88 de angajați) sunt de  8.271.540 lei.

Singurul care a avut intervenții privind acest aspect a fost consilierul Ilie Ciută care s-a și abținut de la vot. Cu astfel de precizări și informări privind Bugetul de Venituri și Cheltuieli propus pentru anul 2020 nici nu e de mirare că este denigrat și linșat mediatic  de cântăreții de curte ai primarului evazionist.

Tot în cadrul ședinței ordinare de astăzi a fost votată și execuția bugetară de anul trecut  adică din anul 2019. Situația nu este diferită. Adică s-au colectat din taxe și impozite 7.519.112 lei și s-au cheltuit pentru Autorități Publice 8.143.118 lei!  În municipiul Carei nu se colectează din Taxe și Impozite cât poate cheltui primăria la capitoulu Autorități Publice unde aparatul primarului este format din 88 de persoane.

///

Buletin de Carei

comentarii

de just. la 13 februarie 2020 - 14:07

sunt un mare contribuabil de taxe si impozite locale,peste 55000ron pe an si am o propunere,desfintati politia locala cum fac multe localitati din tara,cheltuieli 1341000ron si automat va scadea datoria publica cu dobanda de 1156000ron.

de Podravka la 13 februarie 2020 - 16:30

Lingai de aici acolo ,salarii bun,dublu ca un salar minim,plimbam ca boierii,cand intampla ceva uitam ca magarii,ce mai asteptam,oras pe nivel austriac,si modernizare taic.

Lasati un comentariu