Se lucrează la întocmirea contractului de lucrări de la Stadionul Victoria Carei

• publicat la: 26 februarie 2020
Se lucrează la întocmirea contractului de lucrări de la Stadionul Victoria Carei

Forfotă mare la stadionul Victoria înainte de campania electorală în care  este implicat  și primarul candidat pentru un nou mandat. Se montează scaune la tribună dar contract de lucrări nu există. Acum se întocmește, potrivit afirmațiilor președintelui de club, Virgil Pereș. O firmă din Focșani, Vrancea, care are ca obiect de activitate intermedierea în comerțul cu material lemnos și materiale de construcții primește de la Primăria Carei lucrări de execuție gard și montare scaune la stadionul municipal Victoria Carei.  Firmele din Carei nu corespund cerințelor Primăriei Carei?

După vizita la Stadionul Victoria Carei și postarea imaginilor cu gardul  realizat de firma din Focșani și căzut din iunie 2019 am cerut și contractul cu execuția lucrărilor la montarea de scaune în tribune.

Potrivit declarațiilor telefonice ale președintelui Virgil Pereș, lucrarea de montare a scaunelor cu SC Ferocat Gabi SRL Focșani a început fără a fi întocmit un contract între cele două părți. Se poartă. Am aflat că scaunele din România sunt prea scumpe așa că au fost aduse din Ungaria.

Astăzi se lucrează la redactarea contractului. Președintele Pereș a confirmat. Deci Buletin de Carei pune în curat activitatea din administrația Kovacs-Keizer-Beko.  Am obligat conducerea Primăriei să pună însemnele statului în sala de ședințe a Consiliului Local( din 2015) , să facă publice Declarațiile de Avere( din 2015), să posteze Achizițiile Publice (în curs de actualizare pentru că nu se vrea să aflăm către cine merg banii publici), să pună stema României  pe clădirea Primăriei, la intrare, etc.

Sunt doar o parte din motivele pentru care primarul evazionist Kovacs și-a angajat ca  și consilieri personali, plătiți din banul careianului,  scribi care să linșeze mediatic Buletin de Carei, administratorul și familia acestuia. Dezinformările și inducerea în eroare a opiniei publice fac parte din arsenalul de luptă al primarului evazionist care mai vrea un mandat.

Clubul Sportiv Victoria Carei este finanțat de către Primăria Carei. Care primărie nu a avut nicio reacție din iunie 2019 încoace privind lucrarea neconformă realizare gard, achitată firmei din Focșani.

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/stadionul-victoria-carei-operatie-reusita-pacient-mort.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu